Πολάκης: Μέσα Ηριάννα-Δημάκης, ελεύθεροι να ταξιδεύουν Μαρινάκης και Σία

Έναν απολογισμό των γεγονότων των τελευταίων ημερών, των δικαστικών αποφάσεων και των πεπραγμένων της κυβέρνησης έκανε με τον δικό του εύγλωττο τρόπο μέσα από το Facebook του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σχολιάζοντας σκωπτικά την επικαιρότητα.

Οι πρόσφατες αποφάσεις περί δικαιώματος του Βαγγέλη Μαρινάκη να ταξιδεύει εκτός Ελλάδας, αλλά και η μη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών στον απεργό πείνας, Βασίλη Δημάκη, βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, ο οποίος σχολιάζει «εν χορώ ΜΜΕ και ΝΔ: Ζήτω η ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη».

Γράφει χαρακτηριστικά:

ΑΚΥΡΟΣ ,ο νομος για τα κανάλια ,ο πρώτος νομος για το διώξιμο των εργολάβων απο τα νοςοκομεια (προχωρήσαμε με δεύτερη νομοθέτηση ,ο νομος για τη δημοκρατική επιλογή των διευθυντών στα σχολεία ,ο νομος για τον ΕΦΚΑ που με το πλεόνασμα του μας βγάζει απ τα μνημονια χωρις περικοπές ….
Μεςα η Ηριαννα ,μεςα ο Δημακης ( λυθηκε το μεςημέρι ) ελεύθεροι να ταξιδεύουν Μαρινακης και Σια ….
ΕΝ ΧΟΡΩ ΜΜΕ ΚΑΙ ΝΔ «ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!»
Απ την αλλη :
ΔικηΖημενς ,Μαντέλης ,Παπαντωνιου ,ΝΟΒΑΡΤΙΣ ,ΚΕΕΛΠΝΟ δικαστήρια σε εξέλιξη ή διερεύνηση απο εισαγγελία Διαφθορας που βγαίνει η βρωμια του αιώνα στην επιφάνεια !!!
ΠΑΛΙ ΕΝ ΧΟΡΩ ΜΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ :»ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ!!»

Ειναι ΠΟΛΕΜΟΣ ! Της σαπίλας με την κάθαρση ,της διαπλοκής με την τιμιότητα ,του βαθέος κράτους με την προσπάθεια μας για την ΕΛΛΑΔΑ που χρειαζόμαστε εμεις και τα παιδια μας !!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ,

Γι αυτο πίστη ,δυναμη , δουλειά παντού και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here