Ο Σαββίδης «άδειασε» τους συνεργάτες του, στήριξη σε Τούντορ, πρόεδρος ο Μίχελ!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδης, με συνοπτικές διαδικασίες έδωσε τέλος στα σενάρια περί αποχώρησης του Ιγκόρ Τούντορ από την τεχνική ηγεσία, στέλνοντας του μήνυμα στήριξης, ενώ παράλληλα «άδειασε» τους υπόλοιπους συνεργάτες του στη διοίκηση, ξεκαθαρίζοντας πως είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις επιταγές του συλλόγου, ειδάλλως θα έρθουν προ των ευθυνών τους για οτιδήποτε πάει στραβά.

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ίγκορ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά.

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς».

Την ίδια ώρα, ο Ιάκωβος Αγγελίδης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου της ΠΑΕ, με τον Σαββίδη να δίνει το «χρίσμα» στον, πρώην διαιτητή, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος μέχρι στιγμής, είχε τα καθήκοντα του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων στο σύλλογο.

Η εν λόγω κίνηση του Ρώσου επιχειρηματία, ξάφνιασε αρκετούς καθώς πολλοί θεωρούσαν πως ο επόμενος στη «διαδοχή», θα ήταν ο Νίκος Βεζυρτζής λόγω πρότερου «ασπρόμαυρου» βίου. Όσον αφορά την παραίτηση του Αγγελίδη, ουσιαστικά έγινε, αφού εδώ και αρκετό καιρό είχε «διακοσμητικό» ρόλο και απλώς έδινε το παρών στα Δ.Σ. χωρίς να συνεισφέρει κάτι ουσιαστικό. Ο ίδιος ωστόσο, στους λόγους της παραίτησης επικαλείται προσωπικούς λόγους.

Έτσι, η σύνθεση του Δ.Σ. διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Λούμπος Μίχελ

Αντιπρόεδροι: Νίκος Βεζυρτζής, Μάκης Γκαγκάτσης

Μέλη: Μαρία Γκοντσάρεβα, Αρτούρ Νταβιντιάν, Δημοκράτης Παπαδόπουλος (εκπρόσωπος του Α.Σ.) και Ηλίας Γεροντίδης

Αναλυτικά η δήλωση Αγγελίδη για την παραίτηση του:

«Με ειλικρινά μεγάλη λύπη ανακοινώνω σήμερα την απόφασή μου να παραιτηθώ από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για προσωπικούς λόγους. Ασφαλώς ως Πρόεδρος έχω την ευθύνη για την πορεία της ομάδας και ελπίζω ότι με κάποιον τρόπο η απόφασή μου θα βοηθήσει το Σύλλογο να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή πορεία.

Έζησα από πρώτο χέρι το πάθος των οπαδών του ΠΑΟΚ και υπήρξα κοινωνός των ιδιαιτεροτήτων αυτού του ιστορικού Συλλόγου. Η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι πραγματικά οι οπαδοί του και με τη δική τους υποστήριξη ο Σύλλογος θα φτάσει στη σταθερότητα και την επιτυχία που του αξίζει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη, που μου έδωσε τη δυνατότητα και την τιμή να βρεθώ στο τιμόνι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του εύχομαι σε εκείνον και την οικογένειά του κάθε επιτυχία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here