Βερναρδάκης: «Δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη»

Ο Χριστόφορος Βερναρδάκης αρνήθηκε ότι έκανε ονομαστική αναφορά στον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, υποστηρίζοντας ότι έγινε συρραφή άσχετων στιγμών.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σύμφωνα με ιστοσελίδα της Καλαμάτας, όταν χτύπησε κινητό τηλέφωνο παρεβρισκομένου υπό τον ήχο του ύμνου του Ολυμπιακού φέρεται να είπε: «Ακούσαμε τον ύμνο, η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια ΠΑΕ μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη».

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2), όμως, ο κ. Βερναρδάκης μιλώντας στα parapolitika.gr αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε ονομαστική αναφορά στον Ολυμπιακό ή τον κ. Μαρινάκη:

«Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα.

Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here