Ο Βερναρδάκης και το ηχητικό ντοκουμέντο της επίθεσης σε Μαρινάκη

Άλλα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα, κι άλλα δήλωσε στην ιστοσελίδα parapolitika.gr, μετά τις αντιδράσεις που προέκυψαν από πλευράς Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1/2) ο κ. Βερναρδάκης μιλώντας στα parapolitika.gr αρνήθηκε ότι έκανε την οποιαδήποτε ονομαστική αναφορά στον Ολυμπιακό ή τον κ. Μαρινάκη:

“Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ’ αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα.

Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου”.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο, όμως, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακούγεται ξεκάθαρα να κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό. Την ώρα που το κινητό τηλέφωνο ενός από τους παρευρισκόμενους χτυπάει με ήχο κλήσης τον ύμνο του Ολυμπιακού, ο κ. Βερναρδάκης ακούγεται να λέει:

«Αυτό που ακούσατε ήταν το τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο. Όσοι δεν καταλάβατε ακούσαμε το ύμνο του Μαρινάκη. Η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here