Ο αστυφύλακας σκότωσε για ένα διαμέρισμα την κόρη, τη γυναίκα και την πεθερά του;

ΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Ενα διαμέρισμα που η πεθερά αρνείτο «να γράψει» θεωρείται η πιθανότερη αφορμή για τα τραγικά γεγονότα στο σπίτι αστυνομικού σήμερα τα χαράματα.

Φωτογραφία: Eurokinissi/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣΟ δράστης είναι με το καφέ μπουφάν (ήταν αποσπασμένος στον Σημίτη)

Ο 46χρονος αρχιφύλακας, μόλις λίγες ώρες πριν είχε σχολάσει από την υπηρεσία του δείχνοντας «μια χαρά», όπως λένε οι συνάδελφοί του. Γύρω στις 3 τη νυχτα οι γείτονες άκουσαν  φωνές και κάτι σαν πυροβολισμούς. Όμως κανείς δεν ήταν βέβαιος από πού προήλθαν ούτε και ήταν βέβαιοι για το ότι άκουσαν όντως πυροβολισμούς. Οι  περισσότεροι  νομίζοντας ότι ηχεί όπως στις ταινίες συχνά όταν ακούν κανονικό πυροβολισμό δεν το αντιλαμβάνονται.

ΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ

Φαίνεται πως  η οικογένεια είτε είχε καβγαδίσει νωρίτερα και επανήλθε στο ζήτημα στις 3 τα χαράματα, είτε ο καβγάς ξέσπασε ξαφνικά τις 3 το «πρωί΄». Πιθανόν ο αστυνομικός με το όπλο στο χέρι να ξύπνησε τη γυναίκα και την πεθερά του. Πάντως η πεθερά κανονικά ζούσε σε άλλο όροφο, στον 1ο, ενώ το ζευγάρι στο 2ο. Μάλλον  διαπληκτισθηκε με την πεθερά και τη σύζυγό του και πυροβόλησε κατά πάσα πιθανότητα πρώτα την ηλικιωμένη. Ισως όμως η σύζυγος προσπάθησε να προστατεύσει τη μητέρα της και καθώς πήγε να μπει ανάμεσά τους, πυροβολήθηκε εκεινη πρώτη, στην πλάτη. Εν συνεχεία η μητέρα της. Μετά ο δράστης σκότωσε και το ηλικιας 3,5 ετών κοριτσάκι του και αυτοκτόνησε.

Η πεθερά και η σύζυγος ήταν γιατροί στο επάγγελμα

Επειδή υπήρχαν οικογενειακοί διαξιφισμοί για το ακίνητο στο οποίο ζουσαν στους Αγίους Αναργύρους, οι πιο πολλοί υποθέτουν ότι ο μοιραίος καβγάς έγινε με αυτή την αφορμη. Άπαξ και ο δράστης σκότωσε την πεθερά και την γυναίκα του, αναλογίστηκε ίσως τι περιμένει ένα παιδί με τη μητέρα του δολοφονημένη από τα χέρια του πατέρα. Παράλληλα θα σκέφτηκε το ποιος απέμενε να το φροντίσει με τον ίδιο στη φυλακή ή νεκρό. Πιθανόν σκέφτηκε ότι δεν υπήρχαν πλέον πρώτου βαθμού συγγενείς που να θεωρούσε ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν το παιδί. Οπότε με τη σκοτεινή λογική που κυριαρχεί όταν κάποιος σκοτώνει, κατέληξε να πυροβολησει και την κόρη του προτού αυτοκτονήσει.

Η πεθερά και η σύζυγος ήταν γιατροί στο επάγγελμα. Επειδή η ρευματολόγος σύζυγός του δεν πήγε στην κλινικη στην οποία εργαζόταν, ανησύχησαν οι συνάδελφοί της. Παράλληλα, συγγενείς διαπίστωσαν ότι δεν σήκωνε κανείς το κινητό στο σπίτι αλλά και ότι το παιδί δεν είχε πάει στο σταθμό. Ετσι κατέληξαν να πάνε στο σπίτι και είδαν από τον ακάλυπτο νεκρή τη μία από τις δύο γυναίκες…
ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΗΡΕΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

Η οικογένεια του αστυνομικού έμενε στον δεύτερο όροφο του κτίσματος και η πεθερά έμεσε στον 1ο όροφο. Ζούσε μόνη από διετίας, που έχασε μέσα σε λίγους μήνες και τον γιο της και τον σύζυγό της. Στο ισόγειο δεν μένει κανείς γιατί υπάρχουν μόνο καταστήματα.

Η μητέρα με την κόρη βρέθηκαν στο σαλόνι και το κοριτσάκι στο κρεβατάκι του.

Ολοι έλεγαν ότι ο αστυνομικός ήταν ήρεμο άτομο και γενικά σαν οικογένεια δεν έδιναν δικαιώματα. Ούτε οι  συγγενείς μιλούν για αξεπέραστα ή  σοβαρά ζητήματα και η γενική εντύπωση ήταν πως σαν οικογένεια είχαν τα συνήθη προβλήματα.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Συγκεκριμένα η διαφωνια του ζευγαριού επικεντρωνόταν στο ότι το τριώροφο σπίτι στο οποίο ζουσαν ανήκε στην οικογένεια της συζύγου και  η πεθερά δεν μετακόμιζε από τον 1ο όροφο. Η ηλικιωμένη γυναικα, γιατρός σαν την κόρη της, εχε χάσει το σύζυγο και το γιο της προ διετιας. Ζουσε μόνη πλέον στον 1ο όροφο. Εκείνος με τη σύζυγο και την ηλικίας 4 ετών κόρη, ζουσαν στον 2ο. Ο αρχιφύλακας επέμεινε η πεθερά του να φύγει από τον 1ο ώστε το σπίτι της να γίνει ιατρείο της συζύγου του. Ετσι η σύζυγός του δεν θα πληρώνει νοίκι και θα ήταν και πιο κοντά στο παιδί τους. Η σύζυγος διατηρούσε ρευματολογικό ιατρείο λίγο πιο μακρι. Εργαζόταν επίσης σε ιδιωτική κλινική στη λεωφόρο Μεσογειων. […]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here