Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Τρεις σφαίρες στη σύζυγο, δύο στην πεθερά και μία στο παιδάκι

Προβληματικη φαίνεται ότι  ήταν  η σχέση του 36χρονου αστυφύλακα με την 49χρονη ρευματολογο σύζυγό του. Διαφορετικά δεν αιτιολογείται ότι σκοτώσε ακόμα και το παιδί τους για ένα διαμέρισμα.

Συγκεκριμένα η διαφωνια του ζευγαριού επικεντρωνόταν στο ότι το τριώροφο σπίτι στο οποίο ζούσαν ανήκε στην οικογένεια της συζύγου και  η πεθερά δεν μετακόμιζε από τον 1ο όροφο. Η ηλικιωμένη γυναίκα, γιατρός σαν την κόρη της, είχε χάσει το σύζυγο και το γιο της προ διετίας. Ζούσε μόνη πλέον στον 1ο όροφο. Εκείνος με τη σύζυγο και την ηλικίας 4 ετών κόρη, ζούσαν στον 2ο. Ο αρχιφύλακας επέμεινε η πεθερά του να φύγει από τον 1ο ώστε το σπίτι της να γίνει ιατρείο της συζύγου του. Ετσι η σύζυγός του δεν θα πληρώνει νοίκι και θα ήταν και πιο κοντά στο παιδί τους. Η σύζυγος διατηρούσε ρευματολογικό ιατρείο λίγο πιο μακριά. Εργαζόταν επίσης σε ιδιωτική κλινική στη λεωφόρο Μεσογείων.

Όμως τόσο η πεθερά του όσο και η σύζυγος δεν ήθελαν να απομακρυνθεί η γιαγιά από το εγγόνι της αλλά και γενικά να ξεσπιτωθεί μόνο και μόνο για να μεταβιβαστεί ο 1ος όροφος και να γινει ιατρείο. Πιθανόν η σύζυγος του αστυφύλακα δεν ήθελε να μείνει μακριά από τη μητέρα της και για έναν ακομη πιο σοβαρο λόγο. Προ μόλις 2 ετών είχε πεθάνει και ο αδελφός της και λίγο αργότερα ο πατέρας της, οπότε η ηλικιωμένη ειχε βιωσει δυο βαρύτατες απώλειες απανωτές.

Ο μοιραιος καβγάς άναψε στις 3 τη νύχτα (όλοι φορούσαν νυχτικά ή πιτζάμες). Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης έριξε δύο βολές στον αέρα, σαν προειδοποιητικές, και εν συνεχεία η γυναίκα του μάλλον θα θέλησε να τον αφοπλίσει, γιατί της έριξε τρεις σφαίρες εξ επαφής. Την πεθερά φαίνεται να τη σκότωσε αμέσως μετά με δύο σφαίρες. Τις δυο γυναίκες τις πυροβόλησε στο σαλόνι. Εν συνέχεια πυροβόλησε μια φορά το κοριτσάκι του και ύστερα αυτοκτόνησε δίπλα του…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here