Βίντεο-ντοκουμέντο από την μαφιόζικη εκτέλεση του Β. Στεφανάκου

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει την ενέδρα θανάτου που είχαν στήσει οι εκτελεστές στον Βασίλη Στεφανάκο στις 17 Ιανουαρίου στο Χαϊδάρι. Στο διάρκειας 29 δευτερολέπτων βίντεο που δημοσίευσε το bloko.gr, φαίνονται οι δράστες να καταφτάνουν με τη μοτοσικλέτα τους κοντά στα γραφεία της εταιρείας του Στεφανάκου στο Χαϊδάρι.

Μόλις το θύμα βγαίνει από τα γραφεία και προσπαθεί να επιβιβαστεί στην ημιθωρακισμένη BMW του, διακρίνεται ο δολοφόνος με σκουρόχρωμα ρούχα να «σπριντάρει» προς το μέρος του με το καλάσνικοφ στα χέρια, διανύοντας μία απόσταση περίπου 60 μέτρων από το σημείο, όπου μαζί με τον συνεργό του έχουν ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα τους.

Μέσα σε μόλις 9 δευτερόλεπτα φτάνει δίπλα στον Στεφανάκο και αρχίζει να τον πυροβολεί. Χαρακτηριστικά στο βίντεο φαίνονται οι λάμψεις από τις ριπές του Καλάσνικοφ.

Μόλις ολοκληρώνεται η μαφιόζικη εκτέλεση, η μοτοσικλέτα διακρίνεται να κινείται προς το μέρος της δολοφονίας και να παραλαμβάνει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια εξαφανίζεται με κατεύθυνση την Ελευσίνα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here