Σύγχυση για το θάνατο 46χρονης που φερόταν να ζήτησε βοήθεια απο περαστικό

Μια 46χρονη γυναίκα πέθανε (μάλλον απο παθολογικά αίτια) μετά από μια έντονη βραδιά με κατανάλωση αλκοόλ αλλά το θέμα πήρε διαστάσεις γιατί ο συνοδός της είπε ψέμματα ότι δεν την γνώριζε και ότι «επρόκειτο για  μια άγνωστη περαστική που δεν αισθανόταν καλά και  του ζήτησε να την μεταφέρει στο νοσοκομειο».

Πιθανόν ο 48χρονος να είπε ψέματα για οικογενειακους λόγους.

Στην πραγματικότητα ο άνδρας και η 46χρονη είχαν γνωριστεί λιγες ώρες πριν σε ένα μπαρ της Λαμίας και έπιναν ποτά και διασκέδαζαν, αλλά ξαφνικά η γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Ο 48χρονος την έβαλε στο αυτοκίνητό του και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου όμως οι γιατροί διαπιστωσαν απλώς το θάνατό της. Η γυναικα ήταν μητερα δυο παιδιών.

Αν και διενεργείται προανάκριση και θα γίνει ιατροδικαστικη εξέταση, οι ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο θάνατος οφείλεται μάλλον σε παθολογικά αίτια.

Η ανατάτωση προκλήθηκε επειδή ο 48χρονος προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός ότι διασκέδαζε με την γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο και είπε αρχικά στους γιατρούς  ότι τον σταμάτησε στην πλατεία Λαού μια άγνωστη που ένιωθε αδιάθεσία και τον παρακάλεσε να την πάει στο νοσοκομείο. Ομως όταν ήρθε η ώρα της επίσημης κατάθεσης, ο 48χρονος είπε την αλήθεια γιατί οι αστυνομικοί ερευνουσαν πώς βρέθηκε στην πλατεία Λαού χαράματα η γυναίκα και εξέταζαν διάφορα ενδεχόμενα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here