Σκοπιανά ΜΜΕ: Η τριώροφη βίλα του Ζάεφ στη Χαλκιδική

Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν ότι ο πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ είναι ιδιοκτήτης τριώροφης βίλας στα Ν.Μουδανιά της Χαλκιδικής.

Στο εξοχικό του που επισκέπτεται συχνά, δέχεται σύμφωνα με ΜΜΕ των Σκοπίων, πολιτικά πρόσωπα του Κοσσυφοπεδίου, πολιτικούς αλλά και επιχειρηματίες. Κανείς όμως δεν ξεφεύγει από τους άγρυπνους κατασκόπους των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, αναφέρουν ιστοσελίδες της ΠΓΔΜ.

«Κάθε καλοκαίρι, ο Ζάεφ, απολαμβάνει τις ανέσεις και τη θέα ενός τριώροφου σπιτιού στην Ελλάδα» σύμφωνα με την ιστοσελίδα Press24 των Σκοπίων, που επισημαίνει ότι η επίμαχη αγορά, έγινε στο τέλος του 2012. «Πρόκειται για μια βίλα με εκπληκτική θέα στη θάλασσα και με μια μεγάλη αυλή περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων» αναφέρεται.

Το Press24 έχει αυτή τη στιγμή μόνο μία από τις τρεις συμβάσεις μέσω των οποίων έγινε η πληρωμή. «Η συμφωνία αυτή ολοκληρώθηκε στα 20.000 ευρώ και η πηγή μας λέει ότι πωλήθηκε μέσω άλλων δύο συμβάσεων, οι οποίες ανήλθαν στο συνολικό ποσό των 110.000 ευρώ» υπογραμμίζεται.

Το σπίτι του Ζόραν Ζάεφ βρίσκεται στην παραλία των Νέων Μουδανιών της Χαλκιδικής. Σε έγγραφα που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας φαίνεται ότι τα πρώτα ξαδέρφια του Ζόραν Ζάεφ αγόρασαν το σπίτι στο τέλος του 2012.

Οι αναζητήσεις μέσω των ελληνικών πρακτορείων ακινήτων δείχνουν ότι η πραγματική αξία του ακινήτου αυτού είναι πολύ υψηλότερη από το ποσό που φέρεται να κατέβαλε ο Ζάεφ γι’ αυτό το σπίτι.

Δηλαδή, ένα σπίτι με την ίδια περιοχή στην πρώτη γραμμή προς τη θάλασσα, όπως το τριώροφο σπίτι του Ζάεφ, δεν μπορεί να βρεθεί σε τιμή χαμηλότερη από 300.000 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here