«Πρακτορείο FM 104,9», το νέο ραδιόφωνο της Μακεδονίας με τη σφραγίδα του ΑΠΕ

Ενα νέο ραδιόφωνο, με την σφραγίδα του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, το «Πρακτορείο FM 104,9″, ανοίγει την Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 6 το πρωί. 

Το νέο ραδιόφωνο θα φιλοξενηθεί στη συχνότητα της ΔΕΘ-HELEXPO και όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, φιλοδοξεί να φέρει ένα νέο άνεμο, στην πληροφόρηση των πολιτών της Μακεδονίας,

Είναι ραδιόφωνο περιφερειακής εμβέλειας. Καλύπτει την Κεντρική Μακεδονία (Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική).

To «Πρακτορείο FM 104,9» είναι «παιδί» του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας, που εφέτος συμπληρώνει 110 χρόνια ιστορίας. Στόχος του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας είναι να συμβάλει στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας και να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Δύναμη της νέας προσπάθειας, όπως επισημαίνει το δελτίο:
• Οι 250 επαγγελματίες δημοσιογράφους σε όλον τον κόσμο, σε όλες τις μεγάλες πρωτεύουσες, σε όλες τις πρωτεύουσες της ελληνικής περιφέρειας.
• Το 90% των ειδήσεων που αναπαράγονται στο διαδίκτυο, προέρχονται από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Αυτήν τη μοναδική δύναμη της ελεύθερης, δημιουργικής, επαγγελματικής ενημέρωσης έχουμε στόχο να φέρουμε στην πόλη.

Τον σταθμό στελεχώνουν με εκπομπές οι δημοσιογράφοι Θανάσης Τσίγγανας, Κώστας Μπλιάτκας, Χρήστος Μάτης και Θεόδωρος Τοσουνίδης, Φάνης Γρηγοριάδης και Νίκος Γιώτης, Κάτια Παπαδοπούλου, Δήμητρα Κεχαγιά, Βίκυ Χαρισοπούλου. Με εκπομπές συμμετέχουν επίσης οι Εύη Καρκίτη, Ντίνος Καραμητρούσης και Ρούλα Αβραμίδου (αθλητικά), ενώ παραχωρείται καθημερινά το δίωρο 20.00-22.00 στους φοιτητές του Τμήματος ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

«Με το «Πρακτορείο FM 104,9 μέσα από τη συχνότητα της ΔΕΘ», δίνουμε βήμα επικοινωνίας στην κοινωνία και τους φορείς για να υπάρξει μια πραγματικά ελεύθερη και δημιουργική ενημέρωση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΑΠΕ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here