ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Το μένος του Κοντονή επηρεάζει όλες τις αρχές»

Ακάθεκτη συνεχίζεται η διαμάχη του Παναθηναϊκού με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, με τους «πράσινους» συνεχώς να ρίχνουν λάδι στη φωτιά. Ο λόγος αυτή τη φορά, ήταν η απαγόρευση του Κοντονή, στο να γίνουν κάποια μικρά έργα που θα αύξαναν τη χωρητικότητα στις Θύρες 1 και 12 του «Απ. Νικολαϊδης».
Το «τριφύλλι» λοιπόν, καυτηριάζει (ξανά) τη στάση του υφυπουργού, κατηγορώντας τον ότι επηρεάζει και την Αστυνομία, ενώ στο τέλος αφήνει αιχμές και για την αντιμετώπιση που επέδειξε ο Κοντονής, στο θέμα της τιμωρίας του Ολυμπιακού, για τη ρίψη αντικειμένων στον αγώνα με τον Πλατανιά.
Αναλυτικά:
 
«Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός στην προσπάθειά της να ικανοποιήσει αιτήματα των φιλάθλων της ομάδας για εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και με δεδομένη την άδικη και έκνομη τιμωρία Κοντονή για κλείσιμο των θυρών 13 και 14, προέβη σε νέα τακτοποίηση της χωρητικότητας στις θύρες 1 και 12. 
 
Προς τούτο μάλιστα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς την Πολιτεία και τις αρμόδιες αρχές, με στόχο να ικανοποιήσει τα αιτήματα των φιλάθλων της και να αυξήσει τα έσοδα της σε αυτή τη δύσκολη εποχή. 
 
Έπειτα από ένα πολυήμερο «πήγαινε – έλα» μεταξύ αρμοδίων που δεν ήθελαν να πάρουν την ευθύνη της απόφασης για το αυτονόητο και αφού έγινε ακόμα και έκτακτη αυτοψία της επιτροπής για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο, η Αστυνομία ως μη όφειλε δεν επέτρεψε τη διάθεση των επιπλέον εισιτηρίων, επικαλούμενη την τιμωρία του Παναθηναϊκού από τον κ. Κοντονή. 
 
Φαίνεται ότι το μένος του κ. Κοντονή κατά του Παναθηναϊκού, είναι μεταφερόμενο και επηρεάζει όλες τις Αρχές. 
Επιφυλασσόμεθα, καθώς όλα θα κριθούν στη Δικαιοσύνη, στην οποία έχει προσφύγει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. 
 
Υ.Γ.1 Κύριε Κοντονή, πώς σχολιάζετε την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης τιμωρίας της έδρας του Ολυμπιακού για τα αντικείμενα που έριξαν οπαδοί του στον αγώνα με τον Πλατανιά;».
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here