Απειλούν με ομαδική αποχώρηση οι οπαδοί της Λίβερπουλ για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ έχουν αποδείξει πολλάκις ότι βρίσκονται κοντά σε ομάδα και τη στηρίζουν, τόσο στα εύκολα όσο και στα δύσκολα. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα όμως επικρατεί αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών των «Reds» μετά την απόφαση της διοίκησης να αυξήσει τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης περιόδου αλλά και εκείνα που πωλούνται σε κάθε αγώνα στο Άνφιλντ.

Οι διοικούντες την Λίβερπουλ υποστηρίζουν ότι η αύξηση στα εισιτήρια συνδέεται με την ανακατασκευή της «Main Stand» του Άνφιλντ, αλλά οι οπαδοί της ομάδας δεν θέλουν να επιβαρυνθεί κι άλλο η τσέπη τους και ετοιμάζουν την πρώτη μορφή διαμαρτυρίας στο παιχνίδι με τη Σάντερλαντ το Σάββατο (6/2).

Ο σύνδεσμος των «Reds», «Spion Kop 1906» μέσω του λογαριασμού του στο twitter προτρέπει τους φίλους της ομάδας να αποχωρήσουν από τις εξέδρες του γηπέδου στο 77ο λεπτό. Γιατί στο 77´; Ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αύξηση του εισιτηρίου από τις 59 (76,80 ευρώ) στις 77 λίρες, δηλαδή 100 ευρώ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε μέσα στην εβδομάδα, ότι ορισμένα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2016-17 θα κοστίζουν -για πρώτη φορά- πάνω από 1.000 λίρες! Συγκεκριμένα, 1.029 λίρες.

Αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών ήταν σε συζητήσεις με εκπροσώπους του συλλόγου τους τελευταίους μήνες, ωστόσο δεν βρέθηκε λύση «για μια πιο δίκαιη προσέγγιση για τις τιμές των εισιτηρίων».

JS44915084

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here