«Έφυγε» απο κακοήθεια στον εγκέφαλο η Τζέσυ Παπουτσή

«Έφυγε» η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή, σε ηλικια 62 ετών, ύστερα απο νησηλεία δύο μηνών στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» -είχε διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Συγκεκριμένα, το 2011 είχε διαγνωσθεί καλοήθες μηνιγγίωμα στον εγκέφαλο και είχε χειρουργηθεί την πρώτη φορά το 2011 σε νοσοκομείο της Σκωτίας. Εκτοτε δεν είχε παρουσιασει προβλήματα, όμως πρόσφατα η νόσος επανεμφανισθηκε και αυτή τη φορά δεν ήταν καλοήθης.  Η Τζέσυ Παπουτσή χειρουργήθηκε προ λίγων ημερών και σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνήλθε ποτέ απο την επέμβαση. Το μηνιγγίωμα συχνά δεν εξελίσσεται ποτέ σε κακοήθεια, όμως σε κάποιες περιπτώσεις, όπως της Παπουτσή, παίρνει επιθετικη μορφή. Τα συμπτώματα είναι συνηθως νευρολογικά και ανάλογα με την περιοχή στην οποία ο όγκος εμφανίζεται (άλλοτε προκαλεί ελάττωση της όρασης, άλλοτε δυσκολία στην ομιλία, άλλοτε αδυναμία στο χέρι ή στο πόδι), ή προκαλεί ψυχικές διαταραχές (όταν εντοπίζεται στο μετωπιαίοι λοβό), επιληπτικές κρίσεις κ.α.

Η Τζέσυ Παπουτσή δούλεψε δύο δεκαετίες στο Εθνικό Θέατρο Ηταν παλιότερα παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα με τον οποίο απέκτησαν έναν γιο, τον 36χρονο πλέον Γιώργο Καληώρα. Το 2008 παντρεύτηκε τον ηθοποιό και  στιχουργό Γιάννη Μανιο.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here