Ξύλο στις εξέδρες αλλά και μεταξύ παικτών σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος

Άγριες συμπλοκές και άφθονο ξύλο στις εξέδρες αλλά και στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Σχιστό, στο παιχνίδι μεταξύ Κερατσινίου και Χαραυγής (2-0) που διεξήχθη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣΠ.

Περίπου 400 οπαδοί της Χαραυγής ακολούθησαν την ομάδα τους στο Σχιστό, ενώ στο γήπεδο βρίσκονταν και άλλοι περίπου 400 οπαδοί του Κερατσινίου. Όπως αναφέρει το piraeusview.gr, μόλις το Κερατσίνι άνοιξε το σκορ (1-0), οπαδοί τις Χαραυγής εξαγριωμένοι από την αποβολή με απευθείας κόκκινη του παίκτη της ομάδας τους, Ν. Γεροπαναγιώτη, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στο διαιτητή Κουβέλη αλλά και στον πάγκο της αντιπάλου ομάδας!

Μάλιστα, για να ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να φτάσουν στο γήπεδο διμοιρίες των ΜΑΤ για να εγγυηθούν την ασφάλεια των γηπεδούχων! Τα επεισόδια όμως δεν τελείωσαν, υπήρξε και συνέχεια…

Το Κερατσίνι έκανε το 2-0 στο 90´, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα και επικράτησε χάος με ξύλο μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, ενώ τα ΜΑΤ μπήκαν στο γήπεδο για να επιβάλλουν την τάξη.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here