Θεσ/νίκη: Ακροδεξιά, φασιστική βία & χυδαιότητα «Μακεδονομάχων»-«Μαχαίρι στην καρδιά κάθε αντιφά» κι επιθέσεις σε μετανάστες(βίντεο)

Η ακραία εθνικιστική, δήθεν πατριωτική στάση της ΝΔ του κ. Μητσοτάκη στο Μακεδονικό, έχει ανοίξει την όρεξη σε όλα τα φασιστοειδή, που παριστάνοντας τον «μακεδονομάχο»,  εκφράζει με τον πιο χυδαίο τρόπο τα ναζιστικά, φασιστικά του αισθήματα.

Τελευταίο παράδειγμα εθνικιστικής υστερίας, με αφορμή το Μακεδονικό, οι μακεδονάχοι, της Θεσσαλονίκης, που δεν κρύβονται πλέον και φωνάζουν ακροδεξιά συνθήματα όπως «μαχαίρια στη καρδιά του κάθε αντιφα».

Αυτό και άλλα παρόμοια συνθήματα μίσους φώναζαν στην πορεία «για τη Μακεδονία» που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29/6/2018. Είχε προηγηθεί επίθεση σε έναν εξηντάχρονο, ενώ λίγη ώρα μετά σημειώθηκε επίθεση και σε μετανάστη. Όπως βλέπετε η αστυνομία είναι διαρκώς παρούσα…Το συγκεκριμένο σύνθημα ακούγεται στο 0.57 του βίντεο

Η κατάσταση αυτή επαναλαμβάνεται διαρκώς τις τελευταίες ημέρες, κυρίως τη Β. Ελλάδα, καθώς παρόμοια περιστατικά θρασύτητας των ακροδεξιών ομάδων, ενισχύονται από την ακραία ρητορική θεσμικών παραγόντων και κομμάτων, με προεξάρχουσα την ακρδεξιά πλέον ΝΔ.

Ολοι οι σοβαροί, κεντρώοι πολιτες της χώρας, όσοι τοποθετούνται στο προοδευτικό κέντρου, ας αναλογισθούν που μας οδηγεί ο ανέλεγκτος πολιτικός τυχοδιωκτισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ακροδεξιάς ομάδας που ελέγχει τη ΝΔ. Και ας πάρει τις αποφάσεις του..

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here