«Υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός»

Με κοινή τους δήλωση, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νικολάος Τόσκας και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, επιρρίπτουν ευθύνες στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός για οτιδήποτε συμβεί με την τροποποίηση των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου.

Τονίζουν πως «η απόφαση (σ.σ. της «πράσινης» ΠΑΕ) να τροποποιήσει τους όρους ασφαλείας των θυρών 1 και 12 της Λεωφόρου, έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια και καθίσταται υπεύθυνη για οτιδήποτε συμβεί».

Αναλυτικά, η δήλωση των κ.κ. Τόσκα και Κοντονή:

«Η τελευταία απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τροποποιήσει μονομερώς και χωρίς την άδεια της αστυνομικής αρχής τους όρους ασφαλείας των δυο θυρών του γηπέδου «Απόστολος Νικολαϊδης», έχοντας ως κίνητρο το οικονομικό όφελος, αποτελεί έκνομη ενέργεια με έντονο (κατ’ ελάχιστο) το στοιχείο του ενδεχόμενου δόλου, στρεφόμενη κατά της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας δεκάδων ανυποψίαστων φιλάθλων, οι οποίοι δεν γνωρίζουν ή υποτιμούν τους κινδύνους που ελλοχεύουν. Με αυτές τις ενέργειες η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθίσταται αποκλειστικά υπεύθυνη και υπόλογη για οτιδήποτε απευκταίο συμβεί».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here