«Σατανιστές» Κεφαλονιάς: Nέα στοιχεία δείχνουν ότι δεν είχαν σκοπό την αυτοχειρία

Νέα ευρήματα στην υπόθεση του ζευγαριού των φρομενων ως σατανιστών της Κεφαλονιάς, δείχνουν ότι ο θάνατός τους δεν ήταν σκόπιμος, δεν είχαν δηλαδή σκοπό να αυτοκτονήσουν αλλά όλα στράβωσαν μετά τον ατυχή αυτοτραυματισμό της κοπέλας.

Η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, αναφέρει ότι έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκλήματος, καθώς δεν προέκυψαν σχετικά ευρήματα, και εικάζεται ότι το συμβάν ξεκίνησε ως αυτοτραυματισμός που κατέληξε στον θάνατο της 23χρονης και στη συνέχεια στην αυτοκτονία του 30χρονου.

«Ξεκίνησε πιθανότατα ως αυτοτραυματισμός και των δύο, καθώς υπάρχουν τα στοιχεία που δείχνουν ότι προσπαθούν μόνοι τους να το κάνουν. Επειδή πρόκειται για αγγεία, αν αυτό «στραβώσει» για οποιονδήποτε λόγο, ο θάνατος μπορεί να επέλθει οποιαδήποτε στιγμή», είπε η κ. Τσιόλα και πρόσθεσε ότι «ο 30χρονος αντιλήφθηκε πιθανότατα την αρνητική εξέλιξη στο τραύμα της 23χρονης και προσπάθησε να προλάβει τον θάνατό της».

«Ο 30χρονος διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά και προσπάθησε να βοηθήσει την κοπέλα, καθώς έχουμε στοιχεία που δείχνουν ότι υπήρχε κάποιου είδους περιποίηση και φροντίδα (πετσέτες κ.ά.). Αν ήταν ο στόχος τους να καταλήξουν και οι δύο, δεν θα έπαιρναν πετσέτες», σημείωσε η ιατροδικαστής και πρόσθεσε ότι η κοπέλα απεβίωσε πρώτα, εξέλιξη που πιθανότατα οδήγησε τον 30χρονο Γερμανό στην αυτοχειρία.

«Πρώτα απεβίωσε η κοπέλα από αιμορραγία, της οποίας ο αυτοτραυματισμός ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας και για αυτό πήρε άλλη τροπή. Ο άνδρας καρφώθηκε με μαχαίρι στον θώρακα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για το αν ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί σε κάποιου είδους τελετουργικό, απάντησε ότι δεν βρέθηκε κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να αποδοθεί σε σατανιστική τελετή ή κάτι άλλο παρεμφερές.

«Δεν γνωρίζουμε αν είχαν εμπλακεί σε κάτι τέτοιο, υπάρχουν κάποια ευρήματα, τα οποία όμως δεν αποτελούν αποδεικτικά στοιχεία», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Τσιόλα.

Πληροφορίες: patrisnews

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here