«Βρείτε το δολοφόνου του 11χρονου Μάριου!»

Με σύνθημα «Μην πυροβολείτε το μέλλον μας» κάτοικοι του δήμου Αχαρνών  πραγματοποίησαν πορεία σήμερα,  ένα χρόνο από τον θάνατο του 11χρονου Μάριου.
Το άτυχο αγοράκι σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο κεφάλι ενώ ήταν  στο σχολείο του, στο Μενίδι.
Οι γονείς του συμμετείχαν στην συγκέντρωση, απαιτώντας βέβαια να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού τους.
Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι ούτε ο δολοφόνος εντοπίστηκε, αλλά στη γειτονιά τους συνεχίζονται και τα αλισβερίσια με ναρκωτικά  και σποραδικά οι πυροβολισμοί…

Σημειώνεται ότι ο καταυλισμός των Ρομά βρίσκεται σε απόσταση περίπου 500 μέτρων από το σχολείο στο οποίο συνέβη η τραγωδία. Η αστυνομία ερεύνησε τότε το ενδεχόμενο στην περιοχή την ώρα της τραγωδίας να ήταν σε εξέλιξη κάποιο γλέντι καθώς μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι στην περιοχή ακούγονταν πυροβολισμοί στον αέρα. Ομως στην περιοχή είναι συχνές και οι συναλλαγές για ναρκωτικά και παρότι έχει αυξηθεί καπως η αστυνόμευση, η κατάσταση δεν παύει να είναι προβληματική.

Το αγοράκι (για το οποίο τότε αρχικά όλοι νόμισαν ότι έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι παίζοντας, καθώς εκείνο το απόγευμα προς το βράδυ ήταν σε εξέλιξη σχολικη γιορτή)  είχε την εξαιρετική ατυχία να το βρει μια σφαίρα των 9 χιλ. στο κεφάλι -η σφαίρα ήταν κατά πάσα πιθανότητα από πυροβολισμό στον αέρα, αλλά δυστυχώς κατά την κάθοδό της, βρήκε το κεφαλάκι του παιδιού…..

Το περιστατικό δεν ήταν το πρώτο, αλλά ήταν το σοβαρότερο έως τότε. Μερικές ημέρες πιο πριν είχαν τραυματισθεί σε διαφορετικές περιοχές του Κορυδαλλού δύο γυναίκες 23 και 42 ετών αντιστοιχα,  πάλι από αδέσποτες -οι γυναίκες είχαν τραυματισθεί με διαφορά μιας ώρας. Επίσης μια 70χρονη, σε τρίτο περιστατικό, τραυματίσθηκε απο αδέσποτη στο κεφάλι ενώ καθόταν στο μπαλκόνι της.

Προ πέντε ετών είχε τραυματισθεί στο κεφάλι απο αδέσποτη ένα κοριτσάκι 4 ετών, την ώρα που έπαιζε στο προαύλιο του νηπιαγωγείου του, λιγο πιο μακριά απο το δημοτικό σχολείο του άτυχου Μάριου. Εκείνο το κοριτσάκι στάθηκε τυχερό και έζησε….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here