Πέντε πυροβολισμοί στο κέντρο για σύλληψη Γεωργιανού που απέδρασε

Οι πυροβολισμοί που ακούστηκαν στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στην Τροχαία, προέρχονταν σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από όπλο αστυνομικού που προσπαθούσε να συλλάβει αποδράσαντα κρατουμενο.

Συγκεκριμένα, εάν ευσταθούν βεβαιως οι νεότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ένας αστυνομικός της Ασφάλειας πραγματοποιούσε μεταγωγή και ένας κρατουμενος άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο. (Κάποιες πληροφορίες μάλιστα φέρουν τον αστυνομικο να έκανε το λάθος να επιβιβάσει τον κρατουμενο όχι στο πίσω κάθισμα, αλλά να τον βάλει στη θέση του συνοδηγού που δεν «ασφαλίζει» αυτομάτως.)

Ο αστυνομικός πυροβολησε 4-5 φορές στον αέρα και προς εκφοβισμό του δραπέτη αλλά και για να κινητοποιήσει συναδέλφους του από την Τροχαία, να τον συνδράμουν στην επανα-σύλληψη του Γεωργιανού. Ο δραπέτης συνελήφθη χωρίς να τραυματιστεί ευτυχώς κανείς από τις σφαίρες που έρριχνε στον αέρα (;) ο αστυνομικός

Διερευνάται ο λόγος για τον οποίο ο αστυνομικός είχε αφήσει τον κρατουμενο να καθήσει σαν «συνάδελφος» του στη θέση του συνοδηγού και, φυσικά, με την πρώτη ευκαιρία να προσπαθήσει να το σκάσει….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here