Νέα απεργία τη Δευτέρα σε μετρό, ηλεκτρικό, τρόλεϊ και λεωφορεία

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ αντιδρώντας στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, με αιχμή την διάταξη που αυστηροποιεί το πλαίσιο για τις απεργίες.

Εξήγγγειλαν νέα 24ωρη απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα και έτσι στις 15 Ιανουαρίου δεν θα λειτουργήσουν μετρό, ηλεκτρικό, τρόλεϊ και λεωφορεία.

«Και τη Δευτέρα δε θα έχει μετρό», δήλωσε ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων του Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Alpha 989» και προειδοποίησε με επαναλαμβανόμενες απεργίες και μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου. «Την Τετάρτη θα συνεδριάσουμε με πρόταση να συνεχίσουμε και θα δούμε αν η κυβέρνηση θα μας φυλακίσει», είπε.

Τη Δευτέρα, στάση εργασίας έχει εξαγγείλει και η ΑΔΕΔΥ ενώ το ΠΑΜΕ καλεί σε συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στις 18:00.

Σε τρίωρη στάση εργασίας προχωρούν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, ημέρα ψήφισης του πολυνομοσχεδίου.

Έτσι, καμία πτήση δεν θα πραγματοποιηθεί από και προς ελληνικό αεροδρόμιο, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15.00 και αναμένονται τροποποιήσεις στις ώρες αρκετών πτήσεων.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here