Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν, λόγω «διαφορετικής φιλοσοφίας»

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΟΚ ο Φρανκ Άρνεσεν. Ο Δανός (πρώην πλέον) αθλητικός διευθυντής του συλλόγου το απόγευμα της Τρίτης (16/2) είχε συνάντηση με τον νέο πρόεδρο του «Δικεφάλου» Λούμπος Μίχελ, με τους δύο άντρες σε σύντομο χρονικό διάστημα, να αποφασίζουν κοινή συναινέση πως ο 59χρονος δεν μπορεί πλέον να αποτελεί μέλος του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται, πως στο συμβόλαιο του Άρνεσεν υπήρχε ειδική ρήτρα, βάση της οποίας η ΠΑΕ μπορούσε να διακόψει τη συνεργασία της μαζί του, μέχρι της 31 Μαΐου, αρκεί να το ενημέρωνε μέχρι και δύο μήνες νωρίτερα, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Σύντομα, θα λυθεί και το θέμα αποζημίωσης του αφού θα λάβει χρήματα μέχρι και για τον Μάιο, με το κασέ του να φτάνει το 1.000.000 το χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Φρανκ Άρνεσεν, που εργάστηκε από τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή στην ομάδα.

Δυστυχώς η συνεργασία μας δεν μπορούσε να συνεχιστεί εξαιτίας της διαφορετικής φιλοσοφίας στο χτίσιμο και τη διαχείριση της ομάδας. Ευχαριστούμε τον κ. Άρνεσεν για την προσπάθειά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here