Πανό κατά Κοντονή από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού (pics)

Ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο που ανάρτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και αφορούσε την Πολιτεία και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή (χωρίς να τον κατονομάζει) στάθηκε η αιτία για να καθυστερήσει η έναρξη του β’ ημιχρόνου στην αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τους «πράσινους» στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Το πανό έγραφε: «Με το λαό του ΠΑΟ δεν έπαιξε κανείς, φασίστα αριστερέ να πας να γ…ς».

Ο διαιτητής Δημητρόπουλος αποφάσισε να μην σφυρίξει την έναρξη του β’ μέρους, ζητώντας από τους υπευθύνους να κατέβει το πανό. Ξεκίνησαν λοιπόν διαβουλεύσεις, όμως, οι φίλοι των «πράσινων» δεν ήθελαν να το αποσύρουν, με συνέπεια ο διαιτητής να δώσει εντολή στους παίκτες να πάνε στα αποδυτήρια.

Επιπλέον αναρτήθηκε και δεύτερο πανό, που ανέφερε: «Ξέρεις ποιοι ευθύνονται μ…α για τη βία και εσύ βάζεις λουκέτο στη θύρα 13».

Ο Ζέκα και οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού πήγαν στην πλευρά των οπαδών ζητώντας τους να κατέβει το επίμαχο πανό για να αρχίσει η αναμέτρηση. Στο σημείο έσπευσαν ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Λεωνίδας Βόκολος με σκοπό να πείσουν τους οπαδούς και τελικά το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με 25 λεπτά καθυστέρηση.Untitled+1

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS - PANATHINAIKOS

ÓÏÕÐÅÑËÉÃÊÁ / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ / SUPERLEAGUE / LEVADIAKOS - PANATHINAIKOS

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here