Ο Παναθηναϊκός… απειτεί!: «Να συγκληθεί σύσκεψη»

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του προς τις αρμόδιες Αρχές ζήτησε να πραγματοποιηθεί έκτακτη σύσκεψη με θέμα τον τρόπο διεξαγωγής του αγώνα ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο σήμερα στο Περιστέρι.

Οι «πράσινοι» έστειλαν την επιστολή σε ΕΠΟ, Αστυνομία, Ατρόμητο και όλους τους φορείς που σχετίζονται με τη διεξαγωγή του αγώνα, στην οποία επισημαίνουν την επικινδυνότητα πραγματοποίησης επεισοδίων εάν τελικά, δεν επιτραπεί η είσοδος του οπαδών του «τριφυλλιού» στο γήπεδο!

Αναλυτικά, η επιστολή του Παναθηναϊκού:

«Κύριοι,

Σε συνέχεια του χθεσινού εγγράφου που σας αποστείλαμε για τους κινδύνους που εγκυμονούν σχετικά με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με τον Ατρόμητο στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, μετά την αιφνίδια και αναίτια απόφαση της διοίκησης του Ατρομήτου να μην διαθέσει τα, εγκεκριμένα από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, απαιτούμε εντός των άμεσα επόμενων ωρών να συγκληθεί σύσκεψη εκπροσώπων της ΕΠΟ, της Αστυνομίας, του Υφυπουργείου Αθλητισμού και των ΠΑΕ Παναθηναϊκού και Ατρομήτου, σε τόπο που εσείς θα ορίσετε.

Σκοπός της συνάντησης να βρεθεί λύση στο κρίσιμο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τη μη απόδοση εισιτηρίων στους φιλάθλους μας. Επίσης, να εξασφαλισθεί η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να περιορισθεί στο ελάχιστο η πιθανότητα να υπάρξουν έκτροπα ή προβοκάτσιες.

Αναμένουμε την απάντησή σας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here