Κοντονής: «Όλοι σας γνωρίζετε ποιοι προκαλούν τα επεισόδια, τελειώστε τους»

Η παρουσία του Σταύρου Κοντονή στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού είχε λόγο και αιτία. Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τους εκπροσώπους των δύο συλλόγων να «τελειώσουν» τους οπαδούς που δημιουργούν επεισόδια στα γήπεδα, καθώς όπως είπε γνωρίζουν ποιοι τα προκαλούν.

Παράλληλα, ο κ. Κοντονής ζήτησε από την Αστυνομία να είναι πιο αυστηρή στον έλεγχο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα Livesport ο Σταύρος Κοντονής είπε: «Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο».

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στους ανθρώπους της Αστυνομίας, επισήμανε: «Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις. Είναι αδιανόητο να σπάνε οι οπαδοί τα τουρνικέ και να μπαίνουν στο γήπεδο με το ίδιο εισιτήριο και δύο και τρία άτομα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here