Την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή ζήτησε η εισαγγελέας

Την ενοχή της Ηριάννας και του Περικλή όπως και πρωτοδίκως, ζήτησε η εισαγγελέας της εδρας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, προκαλωντας την αντίδραση των μελών του ακροατηρίου.

Η εισαγγελέας στην πρόταση της υποστήριξε ότι η πράγματοσυνη του dna είναι αξιόπιστη και συνάδει με τα διεθνή πρότυπα και πρωτόκολλα. Μάλιστα όσον αφορά το εργαστήριο  υποστήριξε ότι η μέθοδος που χρησιμοποεί είναι αξιόπιστη και εμπεριστατωμένη.

Κατα την εισαγγελέα οι δυο κατηγορούμενοι, ανεξάρτητα εάν το αρνούνται για υπερασπιστικους λογους, είναι μέλη της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς με σκοπό την τέλεση αδικημάτων.

Χαρακτήρισε μάλιστα αφήγημα όσα λέγονται ότι η Ηριαννα είναι στη φυλακή από κατασκευή της αστυνομίας, λέγοντας ότι υπάρχει «σφικτός εναγκαλισμός» με μέλη της ΣΠΦ και πως οι φίλοι τους είναι ηγετικά στελέχη της οργανωσης.

Η Ηριάννα και ο Περικλής είχαν κριθεί ένοχοι σε πρώτο βαθμό για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και είχαν καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών ο καθένας τους. Εδώ και ένα χρόνο παραμένουν έγκλειστοι αναμένοντας την τελική απόφαση.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here