Μήνυση από 66χρονο στη διοίκηση του ΟΦΗ για χρέη 2.500.000 ευρώ!

Καταγγελία που δημιούργησε τρομερή αναστάτωση από το πρωί της Τρίτης (2/2) στις τάξεις του ΟΦΗ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας, «Πατρίς» του Ηρακλείου Κρήτης, ένας 66χρονος, είχε πέσει θύμα απάτης με αποτέλεσμα να έχει οριστεί ως εκκαθαριστής στη διαδικασία εκκαθάρισης της ΠΑΕ ΟΦΗ (χωρίς φυσικά να το γνωρίζει), με αποτέλεσμα να φτάσει να χρωστά και να αποπληρώσει φυσικά εκ μέρους του συλλόγου, το ποσό των 2.5000.000 ευρώ!

Ο κ. Γιαννιδάκης, προέβη σε μήνυση σε βάρος της διοίκησης και στην καταγγελία του ισχυρίζεται πως τον Νοέμβρη που μας πέρασε, ένας άγνωστος ήρθε σε επαφή μαζί του, παρουσιάζοντας τον εαυτό του ως παράγοντα του ΟΦΗ. Στη συνάντηση τους, ο φερόμενος ως παράγοντας, του πρότεινε στον Γιαννιδάκη, να έχει το καθήκον της καταμέτρησης των εισιτηρίων στο γήπεδο και σε αντάλλαγμα να παίρνει 200 ευρώ «μισθό».

Ο Γιαννιδάκης δέχτηκε και παρέδωσε μια φωτοτυπία φωτοτυπία της αστυνομικής του ταυτότητας και το ΑΦΜ του, υπογράφοντας εν συνεχεία και κάποια έγγραφα, νομίζοντας πάντα πως επρόκειτο για διαδικασία που αφορούσε τη «δουλειά».

Την περασμένη Παρασκευή λοιπόν (29/01) ήρθε στα χέρια του ένα ειδοποιητήριο από την ΔΟΥ της περιοχής, στο οποίο αναγράφονταν το όνομα του και το προσωπικό του ΑΦΜ. Το εν λόγω έγγραφο λοιπόν ανέφερε πως (υπολογίζοντας και τις προσαυξήσεις) όφειλε το ποσό των 2.500.000 ευρώ για λογαριασμό της ΠΑΕ ΟΦΗ, στην οποία είχε μπει ως εκκαθαριστής, κάτι το οποίο μάλιστα αποδεικνυόταν από τα χαρτιά το οποία είχε λάβει το Γενικό Εμπορικό Μητρώο στις 25 Νοεμβρίου 2015.

Αμέσως, ο 66χρονος απευθύνθηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου και την εφορία και στη συνέχεια κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Ηρακλείου σε βάρος του συλλόγου. Από τον εισαγγελέα, δόθηκε άμεσα εντολή για να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, ώστε να βγει πόρισμα αν όντως ο Γιαννιδάκης έπεσε θύμα απάτης.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Γιαννιδάκης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει με αναπηρική σύνταξη από το 2009 λόγω προβλήματος στην καρδιά.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here