Κοντονής: «Ο Αλαφούζος ήθελε να κλείσει η Θύρα 13»

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος επιζητεί το κλείσιμο των Συνδέσμων των οργανωμένων οπαδών του «τριφυλλιού», σύμφωνα -όπως είπε- με όσα είχαν συζητήσει στη μεταξύ τους συνάντηση.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού το πρωί της Παρασκευής (22/1) φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» και σε ερώτηση που δέχτηκε για την απόφασή του για το κλείσιμο των θυρών 13 και 14 του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», απάντησε ως εξής:

«Στη συνάντηση που είχαμε πριν λίγο καιρό, παρουσία τρίτου προσώπου, ο κ. Αλαφούζος μου είπε ότι θα έπρεπε να κλείσει η θύρα 13, διότι έχει καταστρέψει την ομάδα».

Ο κ. Κοντονής κατηγόρησε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για αλλαγή στάσης και για αποφυγή των ευθυνών που της αναλογούν: «Σήμερα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός λέει τα ακριβώς αντίθετα. Η ανακοίνωσή της με εξέπληξε. Είναι εντελώς εμπρηστική. Η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανέλαβε τις ευθύνες της και επιπλέον απέκρυψε όσα μου είχε πει ο κ. Αλαφούζος, παρουσία τρίτου προσώπου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here