Καταγγελία σοκ: Πατέρας φέρεται να πρότεινε σε άντρα που γνώρισε μέσω chat να κάνουν σεξ με τα ανήλικα παιδιά του

Η καταγγελία είναι πρωτοφανής και προκαλεί αποτροπιασμό στη κοινή γνώμη. Ανδρας κατήγγειλε στην αστυνομία ότι σε ερωτικό ραντεβού που έκλεισε με άλλον άντρα που γνώρισε μέσω chat room ενεπλάκησαν και ανήλικα παιδιά. Έπειτα από αστυνομική έφοδο συνελήφθη ο πατέρας των δύο ανήλικων παιδιών που είχε κλείσει ερωτικό ραντεβού στο σπίτι του και ερευνάται αν είναι αληθής η καταγγελία και εξωθούσε τα ανήλικα παιδιά του στην πορνεία. Ερευνάται επίσης αν ασελγούσε στα παιδιά του καθώς στο σπίτι του εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό με ανήλικα παιδιά!

Οπως υποστηρίζει ο καταγγέλλων, ο άνδρας με τον οποίον συνομιλούσε στο διαδίκτυο,  τον κάλεσε στο σπίτι του και του πρότεινε -όπως υποστηρίζει ο ίδιος- να έχουν ερωτικές επαφές παρουσία των ανήλικων παιδιών του. Ο ίδιος μετέφερε στους αστυνομικούς λεπτομέρειες από τις αρρωστημένες συνομιλίες που είχαν οι δύο άντρες από τις οποίες προκύπτει ότι πιθανότατα ο πατέρας πρότεινε ή άφησε να εννοηθεί ότι στην ερωτική πράξη θα μπορούσαν να λάβουν μέρος και τα δύο ανήλικα παιδιά!

Ο καταγγέλλων πήγε στο ραντεβού το οποίο κλείστηκε μεταξύ των δύο αντρών για το σπίτι του πατέρα των δύο παιδιών στον Άγιο Δημήτριο. Όταν οι δύο άντρες βρέθηκαν, ο πατέρας είχε μαζί του και τα παιδιά του τα οποία είναι μικρότερα των 10 ετών!

Ο καταγγέλλων περίμενε μέχρι τη στιγμή που ο πατέρας πήγε να βάλει τα ανήλικα παιδιά για ύπνο και τότε έφυγε υποσχόμενος ότι θα επιστρέψει για το ερωτικό ραντεβού αφού τα παιδιά θα είχαν αποκοιμηθεί. Σύμφωνα με την εκδοχή του καταγγέλοντος, όταν έφυγε από το σπίτι, πήγε απευθείας σε αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει το περιστατικό.

Λίγη ώρα μετά επέστρεψε στο σπίτι που είχε κλειστεί το ερωτικό ραντεβού συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Οι άντρες της αστυνομίας συνέλαβαν τον πατέρα των δύο ανήλικων παιδιών αφού, έπειτα από έρευνα στο σπίτι, εντόπισαν φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο στις οποίες απεικονίζονταν και μικρά παιδιά!

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here