Εν αρχή το Υστερόγραφο!

 

Του ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Επιτέλους! Ένας υποψήφιος από τον λεγόμενο “κοινωνικό χώρο της αναπηρίας”, στο υστερόγραφο έστω της δήλωσης που συνοδεύει την υποψηφιότητά του, δηλώνει αυτό που θα θέλαμε όλοι οι υποψήφιοι του συγκεκριμένου κοινωνικού χώρου ξεκάθαρα να δηλώνουν απευθυνόμενοι στα ΜΜΕ:  Ότι το δικαίωμά τους στον αυτοπροσδιορισμό είναι αδιαπραγμάτευτο!

Εν αρχή το υστερόγραφο, λοιπόν, από τη δήλωση υποψηφιότητας (με το ψηφοδέλτιο του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ) του σκηνοθέτη και ακτιβιστή (φίλου) Αντώνη Ρέλλα:

“Επειδή ΚΑΙ με τις λέξεις ασκούμε πολιτική, αυτό προσδιορίζομαι ως ανάπηρος ακτιβιστής και ως εκ τούτου απευθύνω παράκληση στα ΜΜΕ να αντικατασταθεί ο παρωχημένος και αντιδραστικός όρος ΑΜΕΑ που συνοδεύει την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου”.

*Κατά τα λοιπά; Κατά τα λοιπά όσοι και όσες ενδιαφέρεστε για την όποια δήλωση συμμετοχής του όποιου υποψηφίου ψάξτε και βρείτε την. Εμάς από το καθετί δεν μας ενδιαφέρει παρά μόνο το κομμάτι που κρίνουμε επί της αρχής ότι συνιστά είδηση, και σε ότι αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής των αναπήρων υποψηφίων η κεντρική είδηση δεν είναι άλλη από το ως άνω υστερόγραφο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here