Μιλώντας σοβαρά για “Ανισότητες και Τοπική Αυτοδιοίκηση”

 

Toυ ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΡΔΙΛΗ

Αυτή η εκδήλωση μάλιστα! Όχι μόνο καταπιάνεται με ένα πραγματικά σοβαρό θέμα – Ανισότητες και Τοπική Αυτοδιοίκηση – αλλά και καταπιάνεται μαζί του με όλη τη σοβαρότητα που του πρέπει! Ήτοι, επιλέγοντας ανθρώπους αυθεντίες στους τομείς τους να το αναπτύξουν και όχι – κατά το σύνηθες – προσφέροντας βήμα σε τοπικούς παραγοντίσκους να εκστομίσουν δημόσια τις παραγοντίστικες ανοησίες τους.

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βούλας Βάρκιζας Βουλιαγμένης (συντομογραφικά: ΡΙ.ΚΙ.Π. Β.Β.Β.) οι δικαιούχοι των συγχαρητηρίων, μαζί με την έκκλησή μας – προς όποιον/όποια μας λαμβάνει σοβαρά υπόψη – υπερψήφισής τους στις επερχόμενες αυτό διοικητικές εκλογές. Γιατί; Διότι αν μη τι άλλο δείχνουν σοβαροί με τα σοβαρά, ένδειξη εξαιρετικά σπάνια – στα όρια του “ριζοσπαστικού” – στην στερούμενη κάθε σοβαρότητας χώρα των νεοελλήνων.

Άντε, πάμε και στα αμιγώς “ενημερωτικά”, εκδήλωση, χώρος-χρόνος-πρόγραμμα και τα τοιαύτα:

Η εκδήλωση – ομιλία θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 31 Μαρτίου, με ώρα έναρξης  11.00 πμ στη  Πνευματική Εστία Βούλας, Πάρκο Εθνικής Αντίστασης.

Θέμα: «Ανισότητες και Τοπική Αυτοδιοίκηση»

Ομιλητές:

Θάνος Ματόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Β.Β.Β

Δήμητρα  Σιατίτσα  Δρ. Ε.Μ.Π. Ερευνήτρια σε θέματα κατοικίας και πόλης:

“Χωρικές ανισότητες και τοπική κοινωνική πολιτική”

Πελαγία Παπανικολάου, Δρ. Εγκληματολογίας, Νομική Ε.Κ.Π.Α. :

«Προς ένα πιο ενεργό ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην εφαρμογή των  δικαιωμάτων των ανθρώπων με αναπηρία».

Καθαρές κουβέντες: Όσοι και όσες μπορείτε, ακόμα και αν δεν είστε δημότες Β.Β.Β. κάντε τον μικρό κόπο να πάτε, είναι 100% βέβαιο ότι αυτά που θα μάθετε θα είναι αξιοποιήσιμα εντός των οποιοδήποτε αυτό διοικητικών ορίων, του όποιου “δικού σας” δήμου περιλαμβανομένου

*Στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτησή μας, η Δρ. Εγκληματολογίας Π. Παπανικολάου.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here