Ξήλωσαν πινακίδα γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, οι αγρότες

Aγρότες του μπλόκου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλοακαρνανίας, ανέβηκαν και ξήλωσαν την πινακίδα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι. επειδή οι υπεύθυνοι δεν άνοιγαν την πόρτα και ήθελαν να παραλάβουν το ψήφισμα των αγροτών στο δρόμο!

 

«Αρνηθήκαμε, διότι δεν μπορεί να γίνονται έτσι αυτά μέσα στο δρόμο και επιμείναμε να ανέβουμε στα γραφεία, χωρίς όμως να γίνει δεκτό το αίτημά μας» πρόσθεσε το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής Κώστας Πουρνάρας.

Οι αγρότες χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό και τρακτέρ ανέβηκαν στο μπαλκόνι των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ απ΄ όπου κατέβασαν την πινακίδα του κόμματος.

«Ήλθαμε ειρηνικά για να παραδώσουμε τα αιτήματά μας» είπε το μέλος της συντονιστικής επιτροπής Σπύρος Κεραμισάνος και συμπλήρωσε: «Δεν μπορεί να ζητάει διάλογο ο ΣΥΡΙΖΑ με κλειστές πόρτες και δεν δεχόμαστε να μας χαρακτηρίζει ακροδεξιά στοιχεία. Είμαστε όλοι αγρότες που διεκδικούμε το δίκιο μας».

Στη συνέχεια οι αγρότες άφησαν προϊόντα έξω από την πόρτα της πολυκατοικίας και αποχώρησαν.

Προηγουμένως, οι αγρότες είχαν πάει στην μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, όπου παρέδωσαν προϊόντα, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here