Φωνή λαού…, η Λίβερπουλ έκανε πίσω για την αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων

Οι έντονες αντιδράσεις των φίλων της Λίβερπουλ σχετικά με την αύξηση της τιμής των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και των απλών εισιτηρίων που είχε ανακοινώσει πρόσφατα και θα ίσχυε για την επόμενη περίοδο η διοίκηση των «Reds», έφεραν τελικά αποτέλεσμα. Η ηγεσία του συλλόγου έκανε πίσω και με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε πως οι τιμές των εισιτήριων θα παραμείνουν ίδιες μέχρι το 2017, ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τους φιλάθλους.

Η «Fenway Sports Group», η εταιρία στην οποία ανήκουν οι «κόκκινοι», είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα τη λίστα με τις τιμές των εισιτηρίων για τη σεζόν 2016-17, με το ακριβότερο εισιτήριο να πηγαίνει από τις 59 στις 77 λίρες (δηλαδή, 100 ευρώ) και το διαρκείας από τις 869 στις 1.029 λίρες (1.330 ευρώ).

Μάλιστα, περίπου 10.000 οπαδοί της Λίβερπουλ αποχώρησαν από τις εξέδρες του «Άνφιλντ» στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σάντερλαντ το περασμένο Σάββατο, λόγω των 77 λιρών του εισιτηρίου, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη διαμαρτυρίας τους.

Νωρίτερα, στο πλευρό των οπαδών είχε ταχθεί ο προπονητής της ομάδας Γιούργκεν Κλοπ:

«Εμείς κοιτάμε τη δουλειά μας εντός αγωνιστικού χώρου που θα κάνει τους οπαδούς μας να αγαπήσουν το παιχνίδι. Ξέρω ότι και οι ιδιοκτήτες ενδιαφέρονται πραγματικά και θέλουν να έχουν μία καλή σχέση με τους οπαδούς. Έχουμε λάβει το μήνυμα και τώρα κοιτάζουμε να βρούμε μια καλή λύση για όλους».

Εν τέλει, η αντίδραση των φίλων των «Reds» έπιασε τόπο…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here