Χαμός στο Λ. Οίκο-Ο Τραμπ έδιωξε μέσα σε δέκα μέρες και τον Σκαραμούτσι!

Μπορεί ο Τραμπ να επιμένει ότι δεν επικρατεί χάος στο Λευκό Οίκο αλλά τα γεγονότα τον διαψεύδουν για μία ακόμη φορά. Οπως έγινε γνωστό, απομακρύνθηκε σήμερα ο Αντονι Σκαραμούτσι, δέκα μόλις ημέρες μετά την τοποθέτησή του, ως διευθυντής επικοινωνίας του προέδρου, μετά την απομάκρυνση το Σπο Σπάισερ.

Ο Σκαραμούτσι είχε χρησιμοποιήσει χυδαία γλώσσα κατά του πρώην προσωπάρχη του Λευκού Οίκου, Ρέινς Πρίμπους, ο οποίος επίσης εκδιώχθηκε από τη θέση του,  αλλά και άλλων μελών της κυβέρνησης.

Η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο προσωπάρχη, τον απόστρατο στρατηγό Τζον Κέλι.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η απομάκρυνση του Σκαραμούτσι ήρθε μετά από απαίτηση του Κέλι.

Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν παραδέχθηκε ότι επικρατεί χάος στον Λευκό Οίκο.

Με μια λιτή ανακοίνωση, επιβεβαίωσε ο Λευκός Οίκος την αποχώρηση του Σκαραμούτσι. «Ο κ. Σκαραμούτσι ένιωσε ότι θα ήταν καλύτερο να δώσει την δυνατότητα στον προσωπάρχη Τζον Κέλι να ξεκινήσει από μηδενική βάση και να συγκροτήσει την δική του ομάδα» ανέφερε η ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, ο Σκαραμούτσι δεν είχε διστάσει να επιτεθεί στον Πρίμπους χαρακτηρίζοντάς τον «γαμ***νο παρανοϊκό σχιζοφρενή» και μιλώντας με χυδαία λόγια και για τον Στιβ Μπάνον, σύμβουλο του Τραμπ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here