«Ας γίνουμε όλοι ένα, για να σώσουμε τις ζωές των παιδιών σε όλο τον κόσμο» (video)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στα πλαίσια της συνεργασίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με την UNICEF, καλούν όλο τον κόσμο να κάνει τη δωρεά του στον διεθνή Οργανισμό, μέσω της πρωτοβουλίας «100% Campaign», για να εμβολιαστούν εκατομμύρια παιδιά που έχουν ανάγκη.
Όπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του:

«Οι παίκτες του Θρύλου καλούν όλο τον κόσμο να κάνει τη δωρεά του στην UNICEF, για να εμβολιαστούν εκατομμύρια παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός και η UNICEF ανανέωσαν πρόσφατα τη συνεργασία τους, με στόχο να εμβολιαστούν ακόμα περισσότερα παιδιά μέσω της εκστρατείας «100% CAMPAIGN». Από το 2013, οι συνεισφορές του Ολυμπιακού έχουν συμβάλει στην προστασία σχεδόν ενός εκατομμυρίου μωρών, την υποστήριξη εκστρατειών κατά της πολιομυελίτιδας και την εκπαίδευση των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.

Στην προσπάθεια αυτός ο αριθμός να αυξηθεί και πολλά περισσότερα παιδιά που μας έχουν ανάγκη, σε όλο τον κόσμο, να εμβολιαστούν, χρειαζόμαστε και τη δική σας βοήθεια!

Οι Γιάννης Μανιάτης, Νταβίντ Φουστέρ, Ρομπέρτο και Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ κάνουν κάλεσμα για να στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια αυτή, κάνοντας μία δωρεά στην ειδική ενότητα στο site της UNICEF. Ό,τι μπορεί ο καθένας να προσφέρει είναι σημαντικό.

Γίνετε κι εσείς κρίκος στην αλυσίδα αγάπης της UNICEF και του Ολυμπιακού, με έπαθλο το μεγαλύτερο που κερδήθηκε ποτέ: περισσότερα παιδικά χαμόγελα, περισσότερα ευτυχισμένα και υγιή παιδιά».

Δείτε το βίντεο με το κάλεσμα των παικτών του Ολυμπιακού:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here