Απίστευτες προκλήσεις από τον Τούρκο αντιπρόεδρο Τσαβούσογλου-Απειλεί την Ελλάδα με πόλεμο-Κυβέρνηση: Να σκέφτεται πριν μιλήσει

Απίστευτα προκλητικές ευθείες πολεμικές απειλές εναντίον της Ελλάδας, εξαπέλυσε μέσω διαδικτύου ο αντιπρόεδρος της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου,  με αφορμή την παροχή ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκου στρατιωτικούς που κατέφυγαν στην Ελλάδα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Με μηνύματα που ανέβασε στο Twitter, ο στενός συνεργάτης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει ότι «δεν έχουν αντιληφθεί πόσο μεγάλος κίνδυνος είναι για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό κάθε μέλος της FETÖ που αφήνεται ελεύθερο», προσθέτοντας μεταξύ άλλων πως «δεν ωφελεί κανέναν μια εικόνα της Ελλάδας στην οποία συνωστίζονται οι τρομοκράτες».

Σε άλλο μήνυμα, ο Τούρκος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τονίζει πως «εμείς έχουμε χρέος να τους προειδοποιήσουμε από τώρα φιλικά, αλλά η  απόδοση ασύλου δεν είναι καθόλου φιλική στάση» και προσθέτει σε άκρως επιθετικό ύφος ότι «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

Μαξίμου: Ο Τσαβούσογλου να σκέφτεται και μετά να ομιλεί

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Τσαβούσογλου προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειές του. Του ευχόμαστε στο νέο έτος, εφόσον θέλει να τιμά τη θέση που κατέχει, να σκέφτεται και μετά να ομιλεί» αναφέρεται σε non paper που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου ως απάντηση στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ Τσαβούσογλου προκαλεί με δηλώσεις και ενέργειές του. Του ευχόμαστε στο νέο έτος, εφόσον θέλει να τιμά τη θέση που κατέχει, να σκέφτεται και μετά να ομιλεί.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here