Αλλα λόγια από ΝΔ: Θεωρεί σκευωρία και τη δίωξη για τα δανεικά κι αγύριστα, απαντά με εκλογές και Κόκκαλη, προσβάλει τη δικαιοσύνη

Η ΝΔ δεν έχει πια κανένα επιχείρημα και απαντά σε όλες τις διώξεις της δικαιοσύνης που την αφορούν με μία λέξη: σκευωρία!!!

Το ίδιο έκανε και με τη δίωξη που ζητείται να ασκηθεί για τα θαλασσοδάνεια που πήρε. Κι επιτίθεται στη κυβέρνηση, λες κι εκείνη διατάζει τους εισαγγελείς να την ασκήσουν. Καταγγέλλει δηλαδή ευθέως ότι ο εισαγγελέας που του δίνει την παραγγελία είναι ενεργούμενο της κυβέρνησης η οποία αι έστησε την όλη υπόθεση. Και όλο αυτό, θέλει να μας πείσει, ότι συνιστά σεβασμό στη δικαιοσύνη και την ανεξαρτησία της. 

Η ανακοίνωδη της ΝΔ:

«Τώρα που η υπόθεση Νοvartis αποδείχτηκε η μεγαλύτερη σκευωρία από συστάσεως ελληνικού κράτους και όλα τα δήθεν σκάνδαλα του παρελθόντος κατέρρευσαν, η κυβέρνηση στήνει την τελευταία της παράσταση για τα δάνεια των κομμάτων, που αποδείχθηκαν νόμιμα ακόμη και από την εξεταστική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει η ΝΔ, σχετικά με την παραγγελία ποινικών διώξεων για τα δάνεια των κομμάτων.

«Οι πολίτες όμως έχουν πια καταλάβει από τις πράξεις τους ότι το ανήθικο πλεονέκτημά τους είναι το μόνο που τους έχει απομείνει. Από την κλοπή της Λοΐζου στη διαπλοκή του Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πείθει πια κανέναν. Η ώρα της κάλπης έφτασε και το μήνυμα που θα λάβει η χειρότερη και πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης θα είναι εκκωφαντικό» καταλήγει το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here