Ο Μητσοτάκης διέγραψε και τον Αντώναρο-Σε ανοικτή ρήξη με Καραμανλικούς που διαφωνούν με το ακραίο πρόσωπο Γεωργιάδη

Με απόφαση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη, διεγράφη από τη ΝΔ, ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Η διαγραφή έγινε λόγω των επιθέσεων που είχε εξαπολύσει ο κ. Αντώναρος  κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη με αναρτήσεις του στα social media.

Είναι η δεύτερη διαγραφή του κ. Μητσοτάκη, μετά εκείνη της Κατερίνας Παπακώστα, που στρέφεται ευθέως κατά των συνεργατών και στελεχών που έχουν στενές σχέσεις με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, γεγονός που καταδεικνύει το πολύ άσχημο επίπεδο στο οποίο βρίσκονται οι σχέσεις της ηγεσίας της ΝΔ με το Καραμανλικό στρατόπεδο της παράταξης.

Ο κ. Αντώναρος, με ανάρτησή του, είχε επιτεθεί στον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, για την όλη συμπεριφορά και στάση του, αποκαλώντας τον δοτό, σεξιστή που αδυνατεί να ενταχθεί στο χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Οι απόψεις του κ. Αντώναρου, απηχούν σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις όλων των καραμανλικών στελεχών της ΝΔ, οι οποίοι θεωρούν ότι οι ακραίες θέσεις του κ.Γεωργιάδη δεν συνάδουν με τον μετριοπαθή κεντρώοκαι κεντροδεξιό χώρο, στον οποίο πρέπει να απευθύνεται η ΝΔ.

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Αντώναρου

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους «λεκιάζουν» την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.

Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here