Παππάς: Κάποιοι θέλουν επιστροφή στις καταστροφικές πολιτικές του παρελθόντος

«Κάποιοι προσδοκούν να επαναφέρουν τις καταστροφικές πολιτικές του 2012-2014» υποστήριξε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στη Δράμα, με αφορμή την υπογραφή μνημονίου για την ίδρυση Κινηματογραφικής Σχολής.

Ωστόσο, κατά τον ίδιο, για να επιτύχουν την επαναφορά των καταστροφικών πολιτικών του 2012-2014 απαιτούνται δύο προϋποθέσεις, η λήθη και ένα νέο μνημόνιο.

«Από τη μία, δηλαδή, έναν λαό, ο οποίος δεν θυμάται τους αγώνες για τη Δημοκρατία, και από την άλλη την ύπαρξη ενός εξωτερικού καταναγκασμού που θα αποτρέψει τη δική μας προσπάθεια για αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων, ενίσχυση του κοινωνικού κράτους» εξήγησε, αναλυτικά

Στο ίδιο ύφος, ο κ. Παππάς συνέχισε, τονίζοντας ότι «ορισμένοι μας ζητούν να δηλώσουμε ότι δήθεν αποτύχαμε και ότι ενδεχομένως θα πρέπει να ζητήσουμε και συγγνώμη επειδή διεκδικήσαμε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια κρίσιμη φάση». «Αυτή τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε» έσπευσε να προσθέσει.

«Ο λαός, με τη συσσωρευμένη πείρα του, θα κρίνει το 2019 ποιος μπορεί να διατηρήσει την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στη χώρα και ποιος θα επαναφέρει την ύφεση και τις απολύσεις», συμπλήρωσε.«Η κυβερνητική αλλαγή στην Ισπανία καταγράφεται ως πολύ θετική εξέλιξη. Ως προοδευτική Κυβέρνηση, επιθυμούμε προοδευτικές Κυβερνήσεις σε όσες περισσότερες χώρες της Ευρώπης γίνεται. Αυτό αποτελεί διαρκή και αυτονόητο στόχο», κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here