Νέο παραλήρημα Γεωργιάδη: Διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι ο Τσίπρας. Θα τους γδάρω όλους- Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-Κυβέρνηση: παραφροσύνη και πανικός

«Κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του» αναφέρει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις πρωτοφανείς σε οξύτητα δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατά του πρωθυπουργού για το σκάνδαλο Novartis.

O Άδωνις Γεωργιάδης  έφθασε στο σημείο να πει πως ο πρωθυπουργός είναι «διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι», εκτόξευσε απειλές και όταν ρωτήθηκε τι εννοεί παρέπεμψε στα όσα θα πει στην Επιτροπή.

 

«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην λογοδοτήσει για αυτό που έκανε.

Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω».

Κυβερνητικοί κύκλοι σχολίαζαν: Η παραφροσύνη του κ. Γεωργιάδη κραυγάζει πανικό, αν όχι ενοχή, όσο προχωρά η διερεύνηση του σκανδάλου Novartis.

Ίσως πρέπει να δοκιμάσει κάποιο ηρεμιστικό, δε μπορεί, θα έχει και η Novartis

Έντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ, μέσω ανακοίνωσης του Γραφείου Τύπου, όπου χαρακτηρίζει «αθλιότητες» τις δηλώσεις του  Αδωνι Γεωργιάδη.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Με τις σημερινές του δηλώσεις, ο Άδωνις Γεωργιάδης κατάφερε να ξεπεράσει σε κακοήθεια και χυδαιότητα τον χειρότερο εαυτό του. Αν ο Α. Γεωργιάδης δεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας.  Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here