Το Mega αναστήθηκε ειδησεογραφικά για τον Τσίπρα-Ο ΣΚΑΙ στον κόσμο του…

Το Mega προέβαλε χτες την ομιλία του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ, μετά από ένα χρόνο «ενημερωτικής σιωπής», όπως είπε η παρουσιάστρια Λίνα Δρούγκα.

Το κανάλι θα καλύψει και την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το επομενο Σαββατοκύριακο

Η Λίνα Δρούγκα είπε συγκεκριμένα:

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας! Είμαστε ξανά στον αέρα μετά από έναν χρόνο ενημερωτικής σιωπής και θα μεταδώσουμε ζωντανά από την Θεσσαλονίκη την καθιερωμένη ομιλία στα πλαίσια της ΔΕΘ. Ζωντανά θα καλύψουμε και αύριο τη συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσει ο Αλέξης Τσίπρας στους δημοσιογράφους, όπως κι επίσης το επόμενο Σαββατοκύριακο ζωντανά θα καλύψουμε την συνέντευξη τύπου και την ομιλία που θα παραχωρήσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης»

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαιρώμαστε ιδιαίτερα για την, έστω και κάπως περιορισμένη, ειδησιογραφική επανάκαπψη του ιστορικού αυτού τηλεοπτικού σταθμούμ MEGA, και ευχώμαστε σύντομα να ολοκληρωθεί πλήρως. Παράλληλα όμως ευχόμαστε το κανάλι αυτό και οι σ’ αυτο εργαζομενοι και διευθύνοντες να μην απαναλάβουν ορισμένα από τα λάθη του παρελθόντος και ιδίως εκείνο της υπερβολής αρκετές φορές στην παρουσίαση ορισμένων καταστάσεων που συμφωνούν ή όχι με τις απόψεις και τοποθετήσεις γενικά του σταθμού: το»μηδεν άγαν» (= μην το παρατραβάμε, σε ελευθερη μετάφραση), βοηθά ΠΆΝΤΟΤΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, στο να γίνονται αντιληπτές και αποδεκτες οι θέσεις αυτού που τις προβάλλει με μετριοπάθεια και σύνεση!
    Επαναλαμβάνοντας τις παραπάνω ευχές και με τιμή,
    Ιωάννης Χ. Βούλγαρης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here