Συνελήφθη ο πατέρας- Σώος ο μικρός Φοίβος

Συνελήφθη την Κυριακή στην Ορμύλια Χαλκιδικής ο 34χρονος καταζητούμενος ως ύποπτος για τη δολοφονίας της 41χρονης εν διαστάσει συζύγου του, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου παίρνοντας μαζί του, τον 4χρονο γιο τους.

Ο μικρός Φοίβος είναι καλά στην υγεία του, αν και ταλαιπωρημένος, όπως αναφέρουν μαρτυρίες. Το αγοράκι βρίσκεται πλέον με τον παππού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 34χρονο καταζητούμενο εντόπισαν πολίτες στο χωριό όπου ζούσε και έγινε το φονικό. Οι πολίτες ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία και προχώρησε στη σύλληψή του.

Λίγο μετά τις 11 το πρωί ο 34χρονος καταζητούμενος έγινε αντιληπτός από εργάτες που είχαν πάει να κλαδέψουν, σε άδεια αποθήκη-παράπηγμα έξω από το χωριό όπου έγινε το φονικό.

Οι εργάτες τον αναγνώρισαν και ενημέρωσαν την αστυνομία, η οποία τον εντόπισε στην καλύβα μαζί με τον μικρό γιο του. Ο 34χρονος συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πολυγύρου.

Το σημείο όπου βρέθηκε είχε ερευνηθεί το προηγούμενο διάστημα. Θα ερευνηθεί όμως εκ νέου για τυχόν στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 34χρονος υποστηρίζει ότι όλο αυτό το διάστημα έμενε εκεί κατά κύριο λόγο και ότι δεν μπόρεσε να απομακρυνθεί από την ευρύτερη περιοχή λόγω των αστυνομικών μπλόκων.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου παρέμενε στην Ελλάδα, όμως είχαν ειδοποιηθεί οι μεθοριακοί σταθμοί για την περίπτωση που ο καταζητούμενος από την Αλβανία επιχειρούσε να περάσει τα σύνορα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here