Συλλυπητήρια Κουρουμπλή, Τόσκα, πολιτικών κομμάτων για τον θάνατο του 49χρονου πυροσβέστη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του 49χρονου πυρσοσβέστη Ευάγγελου Πάνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες στη Λιβαδειά, δημοσιοποίησε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, αλλά και τα πολιτικά κόμματα, μέσω ανακοινώσεων.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Παναγιώτη Κουρουμπλή

Στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο πυροσβέστη, εν ώρα καθήκοντος, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής επισημαίνει: «Ένας θάνατος την ώρα του καθήκοντος έρχεται να σκορπίσει την θλίψη στο πανελλήνιο και ειδικά στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η αυταπάρνηση του πυροσβέστη ο οποίος έπεσε νεκρός εν μέσω της άνισης μάχης του με τις φλόγες στο Παρόρι Βοιωτίας, μας τονίζει με τον πιο τραγικό τρόπο την ανάγκη για συνεχή επαγρύπνηση και συστράτευση όλων, πυροσβεστών, πολιτών, κράτους, ώστε να πετύχουμε, επιτέλους, την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του καταστροφικού αυτού φαινομένου που εκδηλώνεται κάθε χρόνο στη χώρα μας, κατακαίει τον πλούτο της και ενίοτε γίνεται αιτία να χαθούν άνθρωποι. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια και την ειλικρινή μου συμπαράσταση στους οικείους του και στο Πυροσβεστικό Σώμα» καταλήγει ο κ. Κουρουμπλής.

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Νίκου Τόσκα

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας.
Σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι «οι άοκνες και συχνά υπεράνθρωπες προσπάθειες των ανθρώπων που εργάζονται στον τομέα της πυρόσβεσης έρχονται να καλύψουν διαχρονικά κενά σε τεχνολογία και να αντιμετωπίσουν τις, αισθητά πλέον, διαφοροποιημένες κλιματολογικές συνθήκες. Το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος αξίζει την αμέριστη υποστήριξή μας».

Ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο θάνατος του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου μας γεμίζει με θλίψη. Η αυταπάρνηση, η γενναιότητα των πυροσβεστών και οι υπηρεσίες που προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο αξίζουν τον σεβασμό όλων μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συναδέλφους του».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου. Το Πυροσβεστικό Σώμα θρηνεί ένα ακόμη στέλεχός του που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, καθώς και στο σύνολο του  Πυροσβεστικού Σώματος»

Η ανακοίνωση του ΚΚΕ

Τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πυροσβέστη εκφράζει το ΚΚΕ με ανακοίνωση του, σε αυτή τονίζει: «αυτή η απώλεια επιβεβαιώνει την ανάγκη για άμεσα μέτρα θωράκισης της πυροσβεστικής υπηρεσίας σε προσωπικό και υποδομές, προκειμένου οι πυροσβέστες να εκτελούν τα καθήκοντά τους με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια».

Τα συλλυπητήρια των Ανεξαρτήτων Ελλήνων

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το χαμό του άτυχου πυροσβέστη, Ευάγγελου Πάνου, που θυσιάστηκε στην επιχείρηση κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Βοιωτία. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους συναδέλφους του στο Πυροσβεστικό Σώμα».

Ανακοίνωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ

Από τον Τομέα Προστασίας του Πολίτη του ΠΑΣΟΚ, για τον θάνατο του πυροσβέστη Ευάγγελου Πάνου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ένας ακόμη νεκρός Πυροσβέστης στην ανηλεή μάχη για την προστασία του δασικού μας πλούτου, των περιουσιών των Ελλήνων Πολιτών και της ανθρώπινης ζωής. Ας είναι ο τελευταίος νεκρός που θρηνεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Με σεβασμό στη μνήμη του, μεταφέρουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του και στους οικείους του».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here