Τραγωδία στη Μεταμόρφωση: «Είχαμε αργήσει στο σχολείο, ο μπαμπάς έτρεχε»

«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε», είπε η 9χρονη στους αστυνομικούς στον τόπο του δυστυχήματος στη Μεταμόρφωση.
«Είχαμε αργήσει στο σχολείο. Ο μπαμπάς έτρεχε να προλάβουμε. Δεν κατάλαβα τι έγινε. Άκουσα ένα μπαμ. Χτύπησα» είπε η 9χρονη Κατερίνα, στους πρώτους αστυνομικούς που έφθασαν στον τόπο του δυστυχήματος στην Μεταμόρφωση, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 44χρονος πατέρας της, έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε στάση λεωφορείου.

Από τα πρώτα στοιχεία, οι αξιωματικοί του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής εκτιμούν πως αιτία του δυστυχήματος ήταν η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα για το συγκεκριμένο σημείο του δρόμου σε συνδυασμό με τα φθαρμένα ελαστικά, τα οποία είχε το αυτοκίνητο. Οι πρώτες ενδείξεις δεν δείχνουν κατανάλωση αλκοόλ από τον υπαίτιο οδηγό, ωστόσο λήφθηκε ποσότητα αίματος και ούρων προς τυχόν ανίχνευση αλκοόλης. Παράλληλα θα προβούν σε πραγματογνωμοσύνη του οχήματος και θα αναζητήσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που ενδεχομένως έχουν καταγράψει χρήσιμα στοιχεία για την εξακρίβωση των συνθηκών του δυστυχήματος. Προς το παρόν τα στελέχη της Τροχαίας που ερευνούν τις συνθήκες, δεν έχουν διαπιστώσει σύγκρουση με άλλο όχημα πριν αυτό του 44χρονου πέσει πάνω στους πολίτες που περίμεναν στη στάση του λεωφορείου.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τις περιγραφές, συνέβη στις 08:15 στην οδό Γεωργίου Παπανδρέου 119 στη Μεταμόρφωση. Το αυτοκίνητο του 44χρονου από την Αλβανία, κινούμενο στην συγκεκριμένη οδό, με κατεύθυνση από Μεταμόρφωση προς Λυκόβρυση, φθάνοντας στο συγκεκριμένο σημείο ξέφυγε δεξιά και προσέκρουσε πάνω στην στάση «Γυμναστήριο Μεταμόρφωσης». Παρέσυρε αρχικά τον 78χρονο τραυματίζοντάς τον ελαφρά και στη συνέχεια τον 73χρονο, που τραυματίστηκε θανάσιμα. Η 9χρονη μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού. Σημειώνεται πως ο 44χρονος υπαίτιος οδηγός νοσηλεύεται και εκείνος στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί σχηματίζουν δικογραφία για το τροχαίο δυστύχημα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here