Το δώρο του Μέσι στον 5χρονο Μουρτάζα Αχμαντί από το Αφγανιστάν

Ο πεντάχρονος Μουρτάζα Αχμαντί από το Αφγανιστάν, που έγινε γνωστός όταν φωτογραφήθηκε να φορά μια φανέλα της Εθνικής Αργεντινής, φτιαγμένη από πλαστική σακούλα, με το όνομα του Μέσι και τον αριθμό 10 ραμμένα επάνω της, έλαβε ένα ξεχωριστό δώρο από τον Πρεσβευτή Καλής Θέλησης της UNICEF και σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι.

Το δώρο που έλαβε ο Μουρτάζα από το τοπικό γραφείο της UNICEF στο Αφγανιστάν, ήταν δύο φανέλες του Μέσι (από την Εθνική Αργεντινής και τη Μπαρτσελόνα) και μια μπάλα ποδοσφαίρου, ως συμβολισμός στο δικαίωμα ενός παιδιού στο παιχνίδι. Όλα τα αντικείμενα ήταν υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή.

«Αγαπάω τον Μέσι και η φανέλα μου, λέει πως ο Μέσι με αγαπάει», είπε πανευτυχής ο Μουρτάζα.

Ο πιτσιρικάς, πριν από περίπου ένα μήνα είχε χαρακτηριστεί στα social media, ως ο «πιο φανατικός φίλαθλος του Μέσι», όταν αναρτήθηκε μια φωτογραφία του στην οποία φορούσε μια αυτοσχέδια φανέλα του Λιονέλ Μέσι, φτιαγμένη από πλαστική σακούλα.

Όπως είχε δηλώσει ο πατέρας του, η οικογένεια ήταν πολύ φτωχή για να του αγοράσουν επίσημη φανέλα του Αργεντινού κι έτσι ο μικρός την έφτιαξε μόνος του. Με τη βοήθεια, όμως, της UNICEF όλα πήραν τον δρόμο τους…

messi2

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here