«Τα λερωμένα χέρια είναι ΚΑΘΑΡΑ» απαντά ο πρώην μηχανικός που ορίστηκε υπεύθυνος στο νοσοκομείο Σαντορίνης απο τον Πολάκη

Πόλεμο δέχτηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης για την επιλογή του να ορίσει ειδικο σύμβουλο στο νοσοκομείο Σαντορίνης έναν στενό συνεργάτη του, ο οποίος  είχε μέχρι το 2012 βουλκανιζατέρ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», ο κ. Πανοτόπουλος, είναι πτυχιούχος του τμήματος Μηχανολογίας της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά. Επίσης ως επαγγελματίας μηχανικός μοτοσικλετών, το 2012,  διατηρούσε συνεργείο βουλκανιζατέρ στην Ηλιούπολη.

Ο Μπάμπης Πανοτόπουλος, που συνεργάζεται με τον Παύλο Πολάκη στενά από πρόπερσι, και ήταν κοντά του και στο υπουργείο Υγείας, ορίστηκε εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ  (Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας)  με ειδική αρμοδιότητα στο Νοσοκομείο Σαντορίνης. Επίσης είχε εργασθεί ως υπάλληλος στην «Ελευθεροτυπία».

Η ανάρτηση του Χαράλαμπου Πανοτόπουλου είναι η εξής:

Με τη σαπίλα που κυκλοφορεί στο χώρο, περνάει από το μυαλό μου να θεωρήσω μομφή για μένα τα σχεδόν 20 χρόνια προϋπηρεσίας ως διοικητικός υπάλληλος σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας. Μετά πάλι σκέφτομαι ότι καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, ειδικά όταν επιστρέφεις σπίτι σου κάθε μέρα με χέρια ματωμένα και μουντζουρωμένα, αλλά ΟΧΙ «ΛΕΡΩΜΕΝΑ». Είμαι πολύ υπερήφανος για το συνεργείο που ΕΙΧΑ και ακόμα πιο υπερήφανος που η αποστολή μου στη Σαντορίνη έχει ήδη αρχίσει να ενοχλεί πολλούς. Μέχρι τελευταίας ρανίδας για κάθε πολίτη, για τη δικαιοσύνη και την ανθρωπιά.

Φωτογραφία του Babis Panotopoulos.
Ομως και ο Παύλος Πολάκης έκανε σχετική ανάρτηση στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Ολα τα ταϊσμένα τρωκτικά του ΚΕΕΛΠΝΟ εχουν βγει στην πίστα της λάσπης και της διαστρέβλωσης για να θολώσουν την εικόνα του σκανδάλου νοβαρτις και να μας διαβάλλουν με απίστευτα ψέμματα πιστεύοντας οι κακόμοιροι πως θα σταματήσουμε…

Σημερινο δείγμα η εφημερίδα Δημοκρατια με ενα εμετικό δημοσιευμα για το μηχανολόγο μηχανικό Πανοτοπουλο Μπαμπη συνεργάτη μου για 1,5 χρόνο στο υπουργείο με ευθύνη για τα νοσοκομεια στο Αιγαίο και το εκαβ ο οποιος σημερα ειναι εντεταλμένος σύμβουλος στην ΑΕΜΥ (ανώνυμη εταιρεία μονάδων υγείας)με αρμοδιότητα το νοσοκομείο Σαντορινης .

Ολα εξηγούνται!!!Στις επόμενες φωτο φαίνονται καθαρά μερικά απο τα ποσα που εισέπραξε η εταιρεία και οι εφημερίδες που ανήκει και η δημοκρατία το έτος 2014 απο το μαυσωλείο της διαπλοκής και του μαύρου χρήματος που λέγεται ΚΕΕΛΠΝΟ .

Μην σπρώχνεστε παληκάρια !!! Εχει για όλους….Δεν μας ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ η λαςπη σας !!!!»,

Φωτογραφία του Παυλος Πολακης.
Φωτογραφία του Παυλος Πολακης.
Φωτογραφία του Παυλος Πολακης.
Φωτογραφία του Παυλος Πολακης.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here