Πως εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο «οπαδός» του τριφυλλιού που πέταξε τη μπύρα στον Ιβιτς-Αποζημίωση θα ζητήσει η ΠΑΕ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Από παρακάμερα του Παναθηναϊκού, που χρησιμοποιείται για τις ανάγκες της ομάδας, εντοπίσθηκε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ο 22χρονος οπαδός, που πέταξε το κουτί μπύρα στον Ιβιτς κατά το ματς των πλει-οφ με τον ΠΑΟκ στη Λεωφόρο και οδήγησε στην διακοπή του παιγνιδιού.

Οπως είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Χ. Παβναγόπουλος είναι «οπαδός με διαρκείας. Και μάλιστα από τα πολύ ακριβά. Η θύρα 10 όπου έγινε το περιστατικό, είναι η πιο ακριβή θύρα μετά την 3 που είναι τα επίσημα».

Περιέγραψε επίσης και τις κινήσεις που θα κάνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εναντίον του: «Από τη μία μεριά θα κινηθούν οι αρχές εναντίον του, όπως προβλέπεται από τον νόμο. Εμείς θα κοιτάξουμε την αστική πλευρά της υπόθεσης, αποζημιωτική κλπ. Συν αποβολή δια παντός από το γήπεδο του ανθρώπου που είχε το διαρκείας αυτό».

Οπως είπε ο κ. Παναγόπουλος,  Παναθηναϊκός και σε προηγούμενα επεισόδια είχε δώσει στοιχεία, αλλά δεν μπόρεσε η αστυνομία να ταυτοποιήσει. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χαρακτηριστικά κάλυψης και συγκάλυψης. Για άλλη μια φορά είμαστε μπροστά σε κινήσεις που δείχνουν μία νέα κατεύθυνση. Ας ελπίσουμε ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν. Γιατί γίναν και πολλά επεισόδια τον τελευταίο καιρό. Και σε διάφορα γήπεδα», κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here