Πιθανόν ο δισεκατομμυριούχος φαρμακοβιομήχανος να σκότωσε τη γυναικα του και μετά να αυτοκτόνησε

Η Αστυνομία του Τορόντο εξεάζει το ενδεχόμενο ο δισεακτομμυριούχος φαρμακοβιομήχανος Μπάρι Σέρμαν να σκοτωσε πρώτα τη γυναίκα του και στη συνέχεια να απαγχονιστηκε.

Το ζευγάρι βρέθηκε κρεμασμένο σε μια σωλήνα στην υπόγεια πισίνα της έπαυλής τους από μεσίτη -πωλούσαν την έπαυλη και ο μεσίτης θα οργάνωνε τις επομενες μέρες μια δεξιωση για την προσέλκυση ενδιαφερομένων αγοραστών.

Η Αστυνομια έχει στοιχεία ότι πιθανόν η Χόνεϊ Σέρμαν να πέθανε ή να δολοφονήθηκε σε άλλο σημείο και εν συνεχεια το σώμα της να μεταφέρθηκε στην πισίνα εκεί να την κρέμασαν. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο εκείνος που λογικά πρέπει να τη σκότωσε προτού κρεμαστεί και ο ίδιος, ήταν ο Μπάρι Σέρμαν.

Τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού πάντως  διαμαρτύρονται «για τα σενάρια που δημοσιοποιούνται προτού καν ανακοινωθεί επισήμως η ιατροδικαστικη εξέταση των σορών»

Η εξέταση αυτή έγινε χθες, αλλά εκκρεμούν οι τοξικολογικές εξετάσεις και δεν έχει γίνει επίσημη δημοσιοποιήση των πρώτων ευρημάτων

Ο Σέρμαν ήταν 75 ετών και οικοδόμησε την φαρμακοβιομηχανια του αγοράζοντας σε εξευτελιστική τιμή τη φαρμακοβιομηχανία ενός θείου του όταν εκείνος πέθανε και άφησε τα 4 παιδιά του ορφανά. Ο Σέρμαν την αγόρασε σε «τιμη ευκαιρίας» και τα παιδιά του θανόντος ζητούσαν καλύτερη αποζημιωση μέχρι και τον περασμένο Σεπτέμβριο που έγινε πάλι δικαστήριο εναντιον του φαρμακοβιομηχανου. Ο Σέρμαν όταν πήρε την βιομηχανια του θείου του την πούλησε λίγα χρονια αργότερα και δημιουργησε την δική του φρμακοβιομηχανια, την Apotex, η οποία εστιάσθηκε στα γενόσημα φάρμακα και του εξασφάλισε περιουσία της τάξης των 4 δισ. δολαρίων. Ουσιαστικά από αυτήν ζητούσαν μέρισμα και τα ξαδέρφια του, υποστηριζοντας ότι αυτός ο κολοσσός δεν θα ειχε δημιουργηθεί αν ο νεαρός τότε Σέρμαν δεν είχε αρπάξει σε εξευτελιστική τιμή την βιομηχανία του πατέρα τους.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here