Π. Κόκκαλης: Παραιτήθηκε από τον συνδυασμό Μαρινάκη στον Πειραιά

Αποχώρησε από τον συνδυασμό του δημάρχου Γ. Μόραλη στον Πειραιά, ο Π. Κόκκαλης, γιός του Σωκράτη Κόκκαλη και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μετά την σε βάρος ανακοίνωση του συνδυασμού. Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής», στον οποίο μετέχει ο Β. Μαρινάκης,  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κάλεσε τον Πέτρο Κόκκαλη να παραιτηθεί, εφόσον είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφτηκε σε ΜΜΕ.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε ότι παραιτείται άμεσα από τον συνδυασμό.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π. Κόκκαλη:

«Το γεγονός ότι ο «Πειραιάς Νικητής», παρά το έργο της Δημοτικής Αρχής, πέντε χρόνια μετά την ίδρυσή του δε διαθέτει κανένα συλλογικό όργανο το οποίο να αποφασίζει αν θα ζητήσει τη παραίτηση μελών του, εξηγεί στο ακέραιο την ειλημμένη απόφασή μου να μην είμαι υποψήφιος μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Προς κάθε ενδιαφερόμενο, παραιτούμαι άμεσα από το συνδυασμό «Πειραιά Νικητή» αφού μου το ζητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να μου επιβάλει τους όρους με τους οποίους θα διεκδικήσω την όποια συμμετοχή μου στα κοινά.

Ως Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Κλιματικής Αλλαγής, ασκώ τις αρμοδιότητες που μου έχει αναθέσει ο Δήμαρχος Πειραιά από το 2014 και είναι δική του απόφαση να μου τις αφαιρέσει, εφόσον κρίνει ότι δεν τις ασκώ επαρκώς ή για οποιοδήποτε λόγο επιθυμεί ή ακόμη και προς απάντηση δημοσιευμάτων οικείων μέσων».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here