Οταν η πολιτεία δεν κάνει τη δουλειά της, κάποιοι γίνονται φονιάδες

Ο πατέρας του τον κακοποιούσε όταν ήταν μικρός αλλά γλίτωσε στα 10 του χρόνια  όταν χώρισε η μητέρα του, εντούτοις ο πατέρας συνεχιζε οχι μόνο να κακοποιεί τα μικρότερα παιδιά του (από τις δυο επομενες συζύγους του), αλλά και όταν ο 26χρονος πλέον γιος προσπάθησε να προστατεύσει τα μικρότερα, ορφανά ετεροθαλή αδέλφια του, το θύμα άρχισε από πάνω και να τον απειλεί.

Επιπλέον υπήρχαν και οικονομικες τριβές μεταξύ του ηλικιωμένου και της δεύτερης συζύγου του και του γιου του

Τρεις μάρτυρες επιβεβαιώνουν ότι ο δολοφονημένος 70χρονος συνταξιούχος (πρώην ταυχδρόμος) που τον σκοτωσε με καραμπινα ο μεγάλος του γιος, ήταν βάναυσος και είχε ανάρμοστη συμπεριφορά προς όλους τους συγγενείς του και βασικά προς τα παιδιά του.  Μεταξύ αυτών που κατέθεσαν περί κακοποίησης ήταν και η ενήλικη κόρη του απο τον πρώτο γάμο. Επισης επιβεβαιώνουν ότι υπήρχαν και σχετικές καταγγελίες προς τις αρχές.

Ο θανών είχε αποκτήσει μια κόρη από τον πρώτο του γάμο, έναν γιο από τον δεύτερι (τον δράστη) και δύο ανήλικα παιδιά από τον τρίτο.

Οταν η τρίτη σύζυγος του συνταξιουχου, μια σχετικά νέα γυναίκα από τη Ρουμανία, πέθανε απο κακοήθεια, τα δυο μικρά παιδιά της έμειναν απροστάτευτα στα χέρια του.

Ο 26χρονος είχε συναντήσει την 6χρονη ετεροθαλή αδελφή του και το παιδί του είπε ότι πονουσε, δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. Τότε ο 26χρονος κατάλαβε ότι ο 70χρονος συνέχιζε να κακοποιεί τα παιδιά του. Τρεις καταγγελίες για κακοποίηση των συζύγων του δολοφονημένου αλλά και των παιδιών του εν τω μεταξύ είχαν πέσει στο κενό.

Ώσπου την περασμένη Κυριακή στο χωριό Βολίμες Ζακύνθου ο 26χχρονος πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε τον πατέρα του στο στήθος, μέσα στο φορτηγό του.

Οταν οδηγήθηκε προχτές  στον εισαγγελέα, τον περίμεναν περίπου 200 συντοπίτες του που τον χειροκτότησαν.

Ο ίδιος χτες σε συντομη συνέντυεξή του είπε ότι αισθάνεται πιεσμένος

«Πώς αισθάνομαι… Όπως αισθάνεται κάποιος που έχει μπει στη φυλακή για την τιμή της οικογένειάς του και για τον εαυτό του. Δεν είχα πειράξει ποτέ κανέναν και  ξαφνικά  βρίσκομαι στη φυλακή».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here