Νεκρός εντοπίστηκε, το βράδυ του Σαββάτου 2/6, σε εκκλησάκι που βρίσκεται σε δύσβατη ορεινή περιοχή στο Ανατολικό Εορδαίας, ένας νεαρός άνδρας, ηλικίας 22 ετών, υπήκοος Αλβανίας.
Τον άτυχο άνδρα νεκρό εντόπισε συμπατριώτης του βοσκός, ο οποίος ενημέρωσε και το αφεντικό του για το συμβάν, λέγοντάς του ότι πιθανότατα χτυπήθηκε από κεραυνό. Ο τελευταίος ειδοποίησε την αστυνομία, γνωστοποιώντας το περιστατικό, ενώ απαιτήθηκε κι η συνδρομή της πυροσβεστικής, καθώς η πρόσβαση στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός του άτυχου άνδρα, ήταν αρκετά δύσκολη.
Επιχείρησαν 3 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 2 οχήματα. Θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.